PAO izgubio svoju zvezdu zbog mame i tate, ekcentrični Janakopulos u "lajvu" otkrio detalje odlaska Papajanisa

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Čak iako je od Janakopulosa, i dalje je poprilično ludo i neverovatno

Panatinaikos je ovog leta odlučio da promeni čitav tim, stigao je novi trener, krenule su da pristižu i najveće zvezde evropske košarke, ali, svog najboljeg igrača nisu mogli da zadrže. Jorgos Papajanis je odlučio da napusti klub iz Atine i preseli se u Fenerbahče.

Ova odluka je u dobrom mahu i šokirala sve u klubu iz Atine, a pgotovo predsednika Dimitrisa Janakopulosa, koji je rekao da je dao sve od sebe da zadrži centra u ekipi.

Kako tvrdi Janakopulos, novac je presudio u ovom slučaju.

- Ne znam više šta da očekujem u životu. Sve sam video, sve. Dovedu vam roditelji 15-godišnjeg košarkaša da vas mole: 'Predsedniče, predajemo vam ga. Vodite računa o njemu.' Osam ili devet godina je bio ovde i niste ni jednog igrača podržavali i čuvali kao njega. Možda samo Nika Papasa, da budem iskren. On je bio prvi kojeg smo hteli da potpišemo, još u aprilu. Nudili mu 1.100.000, pa 1.200.000, 1.300.000 iako nije imao dobru sezonu. Zašto? Zato što ga želimo ovde, zato što ga volimo - počeo je izlaganje Janakopulos putem jednog "lajva".

Janakopulos je nastavio sa ogorčenim izgledom, što se videlo i u nestavku.

- Drži vas na čekanju četiri-pet meseci. Govori vam o neprihvatljivih 1.300.000, pa 1.700.000 za dve godine. Na kraju prihvatite, kažete mu da je u redu, a on vam uzvrati: 'Iako vas nisam obavestio, rekao sam Itudisu da idem u Fener. Ali pošto vas nisam obavestio, ispravno bi bilo da ostanem. U redu, ostaću. Dajte mi pet minuta da javim Itudisu'. A onda mu pošaljete ugovor, čekate i čekate. U šest ujutru, umesto ugovora, javlja vam se: 'Znate, mama i tata mi ne dozvoljavaju da ostanem u Panatinaikosu. Žele da odem kod Itudisa jer mi je dao 200.000 više.' Šta više reći? Zaista... U svakom slučaju, srećno Jorgos -  istakao je Dimitris Janakopulos.

(Telegraf.rs)

Video: Dino Rađa o cigareti na parketu i sukobu sa sinom predsednika Panatinaikosa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA