Partizan će sledeće sezone igrati u KLS: Izmirena sva dugovanja, klubu izdata licenca za takmičenje!

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 44

Informacija je potvrđena Telegrafu u klubu

Košarkaši Partizana naredne sezone igraće na četiri fronta, pošto će se pored ABA lige, Kupa Radivoja Koraća i Evrolige nadmetati i u Košarkaškoj ligi Srbije, pošto su i definitivno otklonjeni svi problemi vezani za izdavanje licence, potvrđeno je Telegrafu u klubu.

Kako je Sport Klub prvi preneo, Partizan će tako posle tri sezone ponovo zaigrati u domaćem šampionatu. U klubu je rečeno da su uplaćena sva dugovanja i da više nema nikakvih administrativnih prepreka da se ekipa Željka Obradovića nađe u takmičenju.

Pošto je Partizan izmirio obaveze, podneo je žalbu Košarkaškom savezu Srbije na to da mu se ne izda licenca i ta žalba je usvojena, a u Partizanu su rekli da je odluka konačna.

Podsetimo, pre dve godine Partizan je odlučio da posle ABA lige i dešavanja u finalu sa Crvenom zvezdom ne zaigra u Košarkaškoj ligi Srbije, dok se minule sezone u njoj nije našao zbog propusta administrativne prirode, odnosno zbog toga što prijava za takmičenje nije poslata na vreme.

Crno-beli će tako pokušati da osvoje prvi trofej u Košarkaškoj ligi Srbije od sezone 2013/14.

(Telegraf.rs)

Video: Preslatki snimak Nedovića koji u krilu drži ćerkicu i iz sveg srca navija za Novaka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žarkov Dragan

    13. jul 2023 | 16:19

    Po kojem to zakonu klub može da ne igra domaću ligu 3 godine i dodje bez ikakvih kazni igra bez problema našu Ligu.Ovo je samo kod nas dozvoljeno i nigde u Svetu!

  • Munze

    13. jul 2023 | 16:03

    Srbijo=kolumbijo😑

  • 6+4+3=2

    13. jul 2023 | 16:32

    dve godine za redom rumeni i njegovi razbojnici odbijaju da igraju srpsku ligu (znači vrše veliku nuždu po svima u srbiji) i nisu adekvatno kažnjeni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA