Otkrivamo! Ponitka nuđen Zvezdi, Partizan reagovao "jačom" ponudom: Evo koliko će Poljak zaraditi u crno-belom

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 32

Pristojna zamena za Papapetrua, crno-beli aktivni na tržištu

Košarkaški klub Partizan je doveo i svoje drugo pojačanje ovog leta, pošto je dres crno-belih zadužio Mateuš Ponitka, doskorašnji košarkaš Panatinaikosa! Poljak stiže nakon što mu je istekao ugovor u Grčkoj, dok je s crno-belima potpisao na dve godine.

Tačnije, Poljak i Partizan su postigli dogovor prema kom će eventualna druga sezona u crno-belom dresu biti opciona, ukoliko igrač zadovolji potrebe kluba, postoje i ogromne šanse da ostane u istom.

Ono što je interesantno jeste i to da je Ponitka odmah po raskidu ugovora bio nuđen i Crvenoj zvezdi, koja je iz prikrajka i bila zainteresovana za njegove usluge. Tadašnja cena za ovog košarkaša je iznosila 600.000 evra po sezoni, kako saznaje Telegraf.

Međutim, ubrzo se u trku umešao Partizan, koji je svestan konkurencije izneo Poljaku "pojačanu" ponudu od 800.000, iskoristivši "rupu" u budžetu napravljenu odlaskom Joanisa Papapetrua, kom je Ponitka i namenjen da bude zamena, te je i sam Ponitka bio zadovoljan.

Crvena zvezda nije želela da se "takmiči", već su i sami čelnici istakli da imaju druge opcije za tu poziciju, o čemu je Telegraf već pisao.

Ubrzo je i došlo do dogovora između Ponitke i Partizana, te je Poljak postao drugo pojačanje crno-belih ovog leta, nakon što je u tim stigao i Ognjen Jaramaz.

(Telegraf.rs)

Video: Poruka Željka Obradovića za mlade trenere: Moja vrata su im uvek otvorena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    13. jul 2023 | 12:46

    Znaci Partizan je za samo tri igraca potrosio vec preko 5 miliona. Svaka cast!

  • филиптер

    13. jul 2023 | 12:48

    Звезди нуђен за 600 хиљада а партизан га довео за 800 тисућа

  • Pedja

    13. jul 2023 | 13:22

    Kojim rupama su platili Panteru i Naneliju po 2 miliona za sezonu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA