Izašle kvote za osvajača Evrolige: Partizan među najvećim favoritima, Zvezda je duplo slabija!

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 38

Situacija se menja iz minuta u minut u zavisnosti od transfera i pojačanja

Iako je evroligaška sezona završena, nema mirovanja za navijače, koji ovih dana sa velikim uzbuđenjem prate aktivnost svojih timova na košarkaškom tržištu.

I dok se ekipe pojačavaju, dok neki igrači koji su prošle sezone bili nosioci u ekipama napuštaju svoje timove, kladionica Mozzart objavila je i prve kvote za osvajača Evrolige za narednu sezonu.

Bukmejkeri Mozzarta najveće šanse trenutno daju Olimpijakosu i Real Madridu, koji je i aktuelni šampion. Kvota na ove dve ekipe je šest.

Odmah iza njih je Barselona, koja će za narednu sezonu smanjiti budžet i značajno izmeniti tim, ali će ponovo imati izuzetno moćan tim, što očigledno vide i bukmejkeri.

Zatim slede Armani sa kvotom 10 i Efes sa kvotom 12, a potom slede četiri ekipe na koje je kvota 15. Među njima je i Partizan Mozzartbet, koji je faktički na deobi šestog mesta među favoritima sa Monakom, Fenerbahčeom i Makabijem.

Ubrzo iza je Panatinaikos, koji sa Erginom Atamanom ponovo pravi moćan tim i na Zelene je kvota 17.

Potom slede tri ekipe sa kvotama 30, a među njima je i Zvezda. To faktički znači da je Zvezda na deobi 11. mesta među favoritima za osvajanje titule.

Iza Zvezde je samo 5 ekipa, to su Žalgiris, Valensija i Bajern na koje je kvota 40, dok se najmanje šanse daju Asvelu i Albi, na koje je kvota 150.

Pogledajte i čitavu ponudu kladionice Mozzart za osvajača Evrolige.

(Telegraf.rs)

Video: Niko ne bi pomislio da bi Željko Obradović u ovim kolima došao na utakmicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Also

    7. jul 2023 | 08:05

    Uračunali pomoć sudija..

  • Matori

    7. jul 2023 | 08:07

    Mozzart časti Zvezdu ovom kvotom jer skoro je nemoguće da oni ponove svoj najbolji rezultat , koji su ostvarili ove sezone.Realno 16-18 mesta.

  • kakve su kvote

    7. jul 2023 | 08:32

    da li će 1 Srbin igrati u stratnih 5 u hrvatskoj ekipi kk agonija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA