Partizan gubi bitku za Slukasa

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Grčki reprezentativac blizu dogovora o produženju saradnje

Kostas Slukas je jedna od meta Partizana za narednu sezonu, naročito jer je mesto plejmejkera upražnjeno zbog odlaska Dantea Eksuma u Dalas Maverikse.

Ali, Olimpijakos se ne odriče tako lako jednog od svojih lidera i prema najnovijim informacijama, na dobrom su putu da ga zadrže.

Novinar portala "Basket Inside", Mateo Andreani, navodi kao ekskluzivnu informaciju da su se slukas i predsednik Olimpijakosa Angelopulos sastali i da je dogovor oko ekonomskih uslova i dužine trajanja ugovora prošao odlično.

Međutim, ono što može da bude kočnica u pregovorima, jeste to što trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas ima drugačije viđene uloge Slukasa naredne sezone u odnosu na grčkog reprezentativca i od njihovog razgovora će i čitav posao zavisiti.

Ukoliko pronađu "zajednički jezik", Partizan će i definitivno izgubiti bitku oko potpisa plejmejkera sa kojim je svojevremeno Željko Obradović izuzetno uspešno sarađivao u Fenerbahčeu, sa kojim je i osvojio titulu prvaka Evrope.

(Telegraf.rs)

Video: Poruka Željka Obradovića za mlade trenere: Moja vrata su im uvek otvorena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA