Oglasio se Fakundo Kampaco: Okačio sliku dresa na Instagramu i oduševio navijače

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Košarkaš Zvezde potvrdio je da će igrati za reprezentaciju ovog leta

Argentinski košarkaš i plejmejker Crvene zvezde, Fakundo Kampaco, oglasio se na svom Instagram nalogu, gde je objavio spisak argentinskih košarkaša na kojem se našlo i njegovo ime.

Kampaco je na spisku 16 košarkaša koje je na spisak stavio selektor Pablo Priđoni i on će već od 15. jula da se stavi na raspolaganju selektoru na treninzima, koji se održavaju u Alikanteu u Španiji.

Pošto Argentina neće učestvovati na Svetskom prvenstvu, ovaj spisak je za pretkvalifikacije za Olimpijske igre za Južnu i Severnu Ameriku zajedno.

Na spisku selektora je i Luka Vildoza, doskorašnji košarkaš Zvezde, a sada član Panatinaikosa.

Pretkvalifikacije za Ameriku biće održane od 14. do 20. avgusta, a Argentina će za to vreme igrati sa Panamom, Bahamima i Kubom i veliki je favorit da izbori prvo mesto, koje ostavlja selekcije u borbi za Olimpijske igre.

Nema sumnje da će Argentina sa Kampacom i Vildozom pojačati šanse da se nađe na Olimpijskim igrama, pa nema sumnje da je i ova objava koju je argentinski plejmejker podelio na svom Instagramu oduševila navijače.

Kada je njegova klupska karijera u pitanju, tu je situacija još neizvesna. Zvezda želi da ga zadrži, pregovara se, ali Kampaco ima i ponudu Real Madrida, koja je možda bliža njegovoj porodici.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by CAB (@cabboficial)

(Telegraf.rs)

Video: Magični potez Kampaca: Ukrao loptu, pa je probacio kroz noge Smailagiću i podelio asistenciju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miodrag

    5. jul 2023 | 11:40

    Šta sad? Zar on nije već otišao u Real. Ako nije, ovi naši bi svakako trebalo da mu daju šut kartu, i tako pojača Zvezdu, bar za 50%.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA