Bomba iz Grčke! Zvezda poslala Mirotiću najveći ugovor u istoriji srpske košarke, vodi u trci za njegov potpis

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 34

Crveno-beli su navodno ponudili tri miliona evra godišnje

Saga oko Nikole Mirotića jedna je od glavnih tema nakon završetka sezone u Evroligi. Bivši reprezentativac Španije, preklom sa naših prostora, trebalo bi ovih dana da raskine ugovor sa Barselonom, posle čega će postati slobodan igrač.

Za njega je ozbiljno zainteresovana i Crvena zvezda, koja šansu vidi i u tome da Mirotić ima sjajan odnos sa klubom, da je svojevremeno dobio nagradu "Zvezdaš godine", a uvek je sjajno prihvaćen i od strana Delija zbog svog odnosa prema crkvi i humanitarnim akcijama u kojima često pomaže.

Za Mirotića je takođe zainteresovan i Olimpijakos, koji ga vidi kao zamenu za Sašu Vezenkova, koji je otišao u NBA ligu.

Ali, kako grčki mediji pišu, Zvezda trenutno vodi u trci za njegov potpis.

Navodno je Zvezda Mirotiću ponudila ugovor sa godišnjom zaradom od tri miliona, što je najveći ugovor u istoriji srpske košarke i favorit je da ga dovede, i pored interesovanja Olimpijakosa.

Ali, Mirotić pre toga treba da raskine basnoslovni ugovor sa Barselonom, po kojem mu Katalonci duguju 22 miliona evra za dve sezone.

(Telegraf.rs)

Video: Mirotić na ivici suza: Ovo je san, hvala Srbiji i Zvezdi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Budak

    4. jul 2023 | 08:03

    Ode zejtin opet na 210 dinara!

  • ...

    4. jul 2023 | 08:49

    Dodji brate u najveci Srpski klub Crvenu zvezdu. .

  • Lakirana cipelica

    4. jul 2023 | 07:42

    Idemo miroticu, dodji, pomozi zvezdi. Da parira zvezda vec jednom realu, barsi, partizanu.... A imaces odresene ruke i sva prava kao i svi u toj zvezdi. Cela drzava je uz tebe, samo nemoj da upadnes u kampanju koja se vodi protiv sampiona partizana. A mi cemo dostojanstveno da se izborimo sa svima vama jer mi smo avangarda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA