≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Nikola, može autogram? Ne! A pivo? E, to može": Hit priča kako je fan "kupio" Jokića pre trke konja u Italiji

Vreme čitanja: oko 3 min.

Nešto što se ne viđa svaki dan

  • 7
Nikola Jokić Printskrin: Telegraf TV

Nikola Jokić je najbolji košarkaš sveta, ali pored tog sporta, njegova prava ljubav jesu konji i njegova štala koju ima u Somboru. Posle osvojene titule u NBA ligi, on se odmah zaputio put Vojvodine, kako bi uživao u onome što najviše vol.

Verovalo se za njega da mu je to hobi, ali nakon što je uslikan i u Napulju na hipodromu "Anjano", mnogi su shvatili da je Jokić spreman i na korak više za svoje konje, pošto je otišao put Italije samo kako bi pratio svoju najmlađu žrebicu iz štale - Emili Pano.

Uslikan je Jokić u Napulju, a konačno je stigla priča iz Italije, od jednog njegovog fana, Mikaela, koji je do tančina pojasnio šta je sve morao da prođe da bi se susreo sa Nikolom Jokićem.

On je svoju priču ispričao za "Storie a Spicchi", a mi pismo prenosimo u celosti.

- Zdravo svima, ja sam Mišel. Želeo bih da vam ispričam priču o svom susretu sa najboljim igračem na svetu. Pre nekoliko dana mi je prijatelj koji se bavi konjskim trkama rekao da će Nikola Jokić biti na trkalištu Anjano u Napulju gde će pratiti trku Emili Pani, najmlađeg konja u svojoj štali "Dream Catcher". Da ne bih bio praznih ruku i "bezvezan", istog dana sam otišao da kupim neki dres Nagetsa, i u jednoj retkonjo radnji u gradu sam našao samo jedan model iz Denvera. Bio je to broj 15, ali, Karmelo Entoni.

- Znao sam da ga ne mogu namamiti dresom koji nije njegov, ali, otišao sam na hipodrom i čim sam ga ugledao, odmah sam tražio autogram. Odgovor je bio kratak - ne. Rekao mi je da je napet, pošto će mu konj uskoro trčati i da ne želi da ga ometa. Kako ga ne bih nervirao, otišao sam čekajući da se trka završi. Problem se dogodio kada trka nije bila baš najbolja, video sam ga tamnog u licu kako ide nazad ka svom boksu, tad sam mislio da je vreme da odem.

 

- Ovog puta sam bio dosta daleko, a ljudi su snimali i pravili video zapise. Pokušavao sam da ga dozovem sa pozivom da želim samo autogram, ništa više. Ali je opet pokazao prstom u ne, pošto je bio razočaran trkom. Odlučio sam da odem, ali mi je prijatelj predložio jednu ideju. To je da odemo u supermarket  i kupimo dva piva. Kad sam se vratio na trkalište, Jokić je bio kod svog konja, dovikao sam ga i pokazao mu dva piva rekavši da imam poklon za njega. Sad se nasmejao, podigao je palac i rukom mi rekao da uđem.

- Pričali smo 10 minuta, ispijali smo pivo, a onda mi je rekao da njegov konj nije ostavio dobar utisak, ali da obećava i uveren je da ima još pet i da će se opustit u narednih nekoliko dana da ih prati na drugim trkama. Kunem se, nikada nisam video tako iznenadnu promenu raspoloženja između pokazivanja dresa Denvera i kad sam se vratio s pivom. Smešno je, ali bilo je neverovatno i još ne mogu da verujem. Na kraju mi se potpisao i na dres.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić u žestokom provodu: Košarkaš se popeo na stolicu pa odigrao ludi ples uz poznati narodnjak

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav

    3. jul 2023 | 13:36

    Ponosni smo i na Jokica i druge srpske zvezde , nadam se da se ne kocka, i da mu je ljubav ergela i zadovoljstvo. Nadam se da igra za reprezentaciju.

  • Ana

    3. jul 2023 | 16:44

    A sto se muskarci loze na poznate licnosti. Umesto sa drugarom da popije pivo, jurcaju za covekom koga ne poznaju. Pacenici.

  • Cickoc

    3. jul 2023 | 14:55

    Dok je objasnjavao da je nervozan,mogao je da se lagano potpise,pa to je 5 sekundi. Uzas koliki su snobovi sportisti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA