Vreme čitanja: oko 1 min.

Slučaj Nikola Mirotić i enigma kojoj nema rešenja: Oglasio se predsednik Barselone, kaže da još nema dogovora

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nema rešenja problema

  • 0
nikola mirotić Foto: MN Press

Barselona je odlučila da sreže svoje troškove za iduću sezonu u svim sportovima zbog dugova koji su se nagomilali tokom godina. Zbog svega dosta ispašta i košarkaški klub, koji je morao da se odrekne i svojih najboljih igrača.

Jedan od njih jeste i Nikola Mirotić, košarkaš koji je imao najveću platu u čitavoj Evropi. Odlučila je Barselona da raskine ugovor s njim ovog leta, međutim, određeni problemi su se desili kada je španski reprezentativac odlučio da želi da mu se isplati svaki dinar.

To je stvorilo i novi problem Barseloni, koju bi njegov odlazak koštao oko 22.000.000 evra, što ne mogu baš da priušte u ovom trenutku.

Zbog toga se oglasio i Žoan Laporta, predsednik Katalaonaca, koji je u intervjuu za "Vangardiju" rekao da se klub nalazi u veoma teškoj situaciji.

- Ne možemo da imamo tolike plate u košarci. Možemo da budemo konkurenti i ako ne trošimo 40.000.000 evra na plate. Trenutno su Mirotić i klub mnogo daleko od dogovora, ali videćemo kako će se rešiti situacija sa njegovim odlaskom - rekao je Laporta, koji je otkrio i da još nema dogovora sa Mirotićem.

- Ne želim da ulazimu to. Samo ću reći da pristup pregovorima nije uvek onakav kakav bi trebalo da bude, a već sam to rekao: greši svako ko pokuša da nas pritera uza zid

(Telegraf.rs)

Video: Hit izjava Mirotića kad je video da je gazio liniju pre ključne trojke!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA