Panatinaikos se zahvalio plejmejkeru: Nejt Volters više nije košarkaš Zelenih

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Volters je sa klubom imao još godinu dana ugovora

Američki plejmejker Nejt Volters završio je svoju misiju u Atini pošto je raskinuo ugovor sa Panatinaikosom, prenosi "Basket Njuz".

On odlazi godinu dana pre isteka ugovora. Doveden je prošlog leta kao prvi organizator igre, ali su se na blede partije nadovezivale i povrede pa je uprava grčkog kluba odlučila da mu se zahvali na saradnji.

Panatinaikos iza sebe ima očajnu sezonu. U Evroligi su takmičenje završili na 17. mestu, u Kupu Grčke su eliminisani u četvrtfinalu od Peristerija, dok su u borbi za trofej u domaćem prvenstvu poraženi od Olimpijakosa.

Podatak koji govori da je rastanak bio neminovnost je da Nejt Volters nije bio licenciran za igranje u prvenstvu Grčke.

Grčki velikan ove sezone želi da bude konkurentan timovima iz Evrolige i povrati stari sjaj. U tim iz Atine, uz trenera Atamana stigli su Luka Vildoza, Matijas Lesor i Kostas Adetokumbo.  Sa druge strane, klub su pored pomenutog Voltersa napustili  Papajanis,  Ponitka, Bohoridis i Vilijams.

Podsetimo, Volters je u Panatinaikos stigao na insistiranje tadašnjeg trenera Dejana Radonjića koji je poznavao njegove kvalitete. Njih dvojica su prethodno sarađivali u Crvenoj zvezdi.

(Telegraf.rs)

Video: Volim da igram za Radonjića, bilo je zabavno večeras: Nejt Volters o šansama Zvezde za Top 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOSKO Menadjer

    2. jul 2023 | 15:03

    Lesor veoma brzo se vraca u Partizan , za upola cene !! hvala

  • Doktor

    2. jul 2023 | 14:13

    U Titograd.

  • punisher

    2. jul 2023 | 13:50

    Evo ga on po treći put u zvezdi! Nikog normalnog ne možemo da dovedemo. Važno da ostaju lebron Lazic i luka mitrović,a sa i igrač od 1-4 davidovac 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA