Sprema se nova "bomba" Partizana? Crno-beli ušli u trku za Kostasa Slukasa

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 52

Slukas je već sarađivao sa Željkom Obradovićem, i to u Fenerbahčeu, a 2017. godine pod njegovim vođstvom osvojili su i Evroligu

Prethodnih dana se govorilo o Kostasu Slukasu i Partizanu, a sada je i definitivno - šampion ABA lige ušao je u trku za grčkog košarkaša!

Slukas je trenutno jedno od najtraženijih imena na košarkaškoj "pijaci", a kako javlja "Basketnjuz", crno-beli su predstavili Slukasu i zvaničnu ponudu, te bi on mogao ponovo da udruži snage sa Željkom Obradovićem.

Samim tim, ukoliko Slukas dođe, to bi vrlo verovatno značilo da će Eksum napustiti Partizan, s obzirom na to da bi grčki košarkaš došao na njegovu poziciju. Ipak, i dalje ne postoje zvanične potvrde ove informacije, te ostaje da se vidi kakav će biti rasplet.

Podsetimo, Slukas je već sarađivao sa Željkom Obradovićem, i to u Fenerbahčeu, a 2017. godine pod njegovim vođstvom osvojili su i Evroligu.

(Telegraf.rs)

Video: Poruka Željka Obradovića za mlade trenere: Moja vrata su im uvek otvorena

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Otadzbina Srbija Beograd.🇷🇸🇷🇸🇷🇸

    1. jul 2023 | 10:36

    -KK Partizan je 7 struki sampion Aba lige, i naravno da ocekujemo vrhovna pojacanja u klubu i to je sasvim normalno, jer Partizan je najveci brend u Srbiju i to se vidi po navijacima gde takvu publiku niko nema. U ovom trenutku Slukas bi bio takvo pojacanje za klub iz Humske, videcemo sta ce doneti dan a sta noc nadamo se pozitivnom ishodu jer verujemu u Zeljka Obradovica. Sto se tice ovih komentara navijaca drugog po redu fmp2, nebih komentarisali bas nista jer to je narod koji bas nema obraza ni stida takvi su od malena, dugujete bogu i narodu FK CZV preko 100 miliona ko su ti poverioci bando jedna jel se zna za njih, obrisali vam dug u kosarci od 17 miliona evra i covic vas je kupio za 1 evro vasa sramota je 0% definitivno. Slukas i 5 treba umesto brata Lesora zelimo mu sve najbolje u daljoj karijeri, momak je odlican covek kao i igrac hvala mu na svemu sto je dao klubu, ja Partizan i Grobare volim sto nisu navijaci koji mrze sve oko sebe i sto nisu nacionalisti da mrze vere, to im je jedan veliki + jer u drzavi Srbiji postoji milion vrsta vere i sad mi njih moramo da mrzimo jeli, ne nikad to nece biti svi imaju pravo na zivot Muslimani Hriscani Katolici bezobzira koje je i cije nacija ili religija.

  • ivan

    1. jul 2023 | 10:07

    Mutanti vise prate partizanove vesti,nego svoje😂😂😂sve sami coricevci,ne zanima ih svoje dvoriste,nego samo tudje🤔🤔🤔coviceva skola😂😂😂😂😂

  • Pink Panter

    1. jul 2023 | 10:32

    Sta znaci kad je na celu covjek pod imenom ŽELJKO OBRADOVIC 💪💪💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA