Debakl košarkaša Srbije protiv Francuske! Orlići poraženi sa 39 razlike u četvrtfinalu SP

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Zaslužen trijumf Francuza koji idu u polufinale

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u finale Svetskog prvenstva za igrače do 19 godina pošto je u polufinalnom duelu poraženia od Francuske sa ubedljivih 98:59.

Od starta meča bilo je jasno da će izabranici Vladimira Đokića imati problema sa Trikolorima koji su napali i nametnuli svoj ritam od starta meča. Orlići nisu imali rešenja za agresivnu odbranu rivala, a posebno su se mučili sa realizacijom iz igre. Tako, Francuzi su već posle prve četvrtine imali +10, 27:17.

Kako je meč odmicao rasla je prednost rivala Srbije, a na poluvremenu je bilo velikih 56:27.

Ni tajm-aut, ni izmene selektora Đokića nisu pomogli Srbiji ni u nastavku meča. Tako, Francuska je iz napada u napad povećavala razlikuza konačnih 98:57.

U pobedničkom timu Melvin Ažanse je bio najefikansniji sa 23 poena, Perin je dodao 18, a Penda 11. Sa druge strane, po 13 poena su upisali Borovićanin i Đoković, a Milijašević je upisao 11 poena.

Francuska će u polufinalu igrati protiv Sjedinjenih Američkih Država, dok će u drugom okršaju za finale biti Španija i Turska.

(Telegraf.rs)

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qqq

    30. jun 2023 | 23:18

    E ovo nas ceka u buducnosti reprezentacije,posto ulazemo velike pare u mrznju na derbiju i radujemo se Panteru i Kampacu a nema vise niko da pravi igrace RIP REPREZENTACIJA

  • Majo

    1. jul 2023 | 02:20

    Prisle god 39 poena spaniji dali, sad gube po50razlike i nikom nista, kss radite li posteno

  • Deki

    30. jun 2023 | 21:51

    Kad niste poveli malog Avlijaša i još neke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA