Pominjao se kao želja Zvezde, a on postao slobodan igrač

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Novi trener Panatinaikosa Ergin Ataman međutim nije želeo da ima Lija u timu, pa će nekadašnji član Monaka, Orleana, Bamberga i Antverpena morati da potraži novu sredinu

Čelnici Panatinaikosa objavili su danas na zvaničnom sajtu da američki košarkaš Paris Li nije više član tog kluba.

Li (28) je dobio raskid ugovora iako je postojala klauzula u ugovoru da ostane i sledeće sezone. Ono što je posebno interesantno jeste da je upravo Li prethodnih dana pominjao kao želja Crvene zvezde, te se dovodio u vezu sa Malim Kalemegdanom. Ipak, još uvek nije bilo zvaničnih koraka, vezanih za njegov dolazak u Beograd.

Novi trener Panatinaikosa Ergin Ataman međutim nije želeo da ima Lija u timu, pa će nekadašnji član Monaka, Orleana, Bamberga i Antverpena morati da potraži novu sredinu.

Paris Li Foto: MNPress

Odlazak Lija je samo jedan od koraka koje će trener Ataman napraviti ovog leta u kompletnoj rekonstrukciji ekipe. Očekuje se još mnogo odlazaka, a kad su u pitanju pojačanja, za sad su zvanično novi članovi Panatinaikoa postali Matijas Lesor i Luka Vildosa.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Delije skandirale Željku Obradoviću isto kao što su i Dušku Vujoševiću pre deset godina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA