Barselona ponovo odvela talentovano dete (14) iz Srbije: Neka bude daleko bolji i uspešniji od prethodnika

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Vest o tome da je slavna Barsa odvela još jedno dete iz Srbije je podelio na Tviteru i španski košarkaški novinar Feran Pursals

Barselona je ponovo posegnula za srpskim košarkaškim biserom. Nikola Kusturica koji ima svega 14 godina odlazi u košarkašku akademiju "blaugrane" kao što je to ranije bio slučaj sa Stefanom Penom.

Talentovani tinejdžer je oduševio skaute igrama na juniorskom NBA turniru u Železniku na kome je predvodio ekipu Srbija 2 do osvajanja trofeja.

Vest o tome da je slavna Barsa odvela još jedno dete iz Srbije je podelio na Tviteru i španski košarkaški novinar Feran Pursals, koji je hvalio dečaka koji igra na poziciji beka.

- Ima čisti talenat, liderske sposobnosti, čita igru, odličnu igru spolja i 1 na 1 - napisao je o momku rođenom 2009. godine.

Nadamo se da će Kusturica uspeti i da nauči na primerima Pena i još nekih prethodnika koji su u tako ranim godinama odlazili u inostrane klubove i potom nisu ostvarili karijeru kakva im se predviđala, te da će kroz nekoliko godina Srbija dobiti još jednog košarkaša ekstra klase.

(Telegraf.rs)

Video: Govor Željka Obradovića na otvaranju košarkaške klinike "Dušan Ivković" u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA