Grci ostaju bez Adetokumba za Mundobasket? Srbiji se "čisti" put do polufinala

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Posle Slukasa i Janis će najverovatnije propustiti takmičenje

Košarkaška reprezentacija Grčka mogla bi na predstojeće Svetsko prvenstvo da dođe drastičn oslabljena pošto je nastup prve zvezde tima, Janisa Adetokumba sve neizvesniji. 

Naime, kako prenose mediji u Grčkoj, košarkaš Milvokija se oporavlja od Povrede, a, s obziromn na visinu njegovog ugovora, Baksi ne žele ništa da rizikuju. Tako, klub nije spreman da pusti košarkaša da nastupi na Mundobasketu, osim ako nije potpuno spreman i oporavljen od povrede.

Ovo bi mogao da bude novi veliki udarac za Grke, koje je ranije "odjavio" iskusni plejmejker Kostas Slukas.

Da podsetimo Grci će igrati u grupi C sa Sjedinjenim Američkim Državama, Jordanom i Novim Zelandom, a u potencijalnom četvrtfinalu mogli bi da se bore sa Srbijom za ulazak u polufinale. Takođe, još jedan potencijalni rival Srbije, ekipa Litvanije, dolazi bez petorice glavnih igrača na Svetsko prvenstvo, među kojima je i prva zvezda Domentas Sabonis.

(Telergaf.rs)

Video: Pešić: Bez odbrane na Mundobasketu možemo da se slikamo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    29. jun 2023 | 10:13

    A mi čemo tamo u najjačem sastavu?

  • Boske100

    29. jun 2023 | 09:45

    Kako mi do polu finala bez Jokića? Kako mi do polu finala kada u našim najboljim timovima u ligi igraju samo stranici (najviše u KK Kamerun)? Kako mi do polu finala kada oni što budu igrali ili su stari ili van forme?

  • Nikola

    29. jun 2023 | 09:45

    Sad je prilika da izadjemo sa kompletnim timom i uzmemo zlato pa posle neka se odmaraju svi ako treba naredna 2 velika takmicenja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA