Još jedan košarkaš se oprostio od Zvezde: Bila je čast i zadovoljstvo

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Amerikanac je na svom Instagram profilu okačio fotografiju na kojoj se vide najvatreniji navijači Zvezde uz poruku

Još jedan dosadašnji košarkaš Crvene zvezde se po svemu sudeći oprostio od kluba i navijača i tako potvrdio da neće ostati i sledeće sezone, a reč je o Džonu Holandu.

Amerikanac je na svom Instagram profilu okačio fotografiju na kojoj se vide najvatreniji navijači Zvezde uz poruku:

- Bili su čast i zadovoljstvo što sam ovu sezonu u svom životu podelio sa svima vama. Putovanje je bilo neverovatno. Priča se nastavlja, ali nikada neću zaboraviti ovo poglavlje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by John Quijote de la Bronx (@mrhollandsopus)

Može se reći da Holand nije u potpunosti ispunio očekivanja koja su postojala kada je bio angažovan prošlog leta, čak se i tokom sezone u nekoliko navrata spekulisalo da će doći do raskida saradnje.

Ipak, ostao je do kraja i osvojio sa crveno-belima Kup Radivoja Koraća i titulu u KLS.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezdin junak pobede ne skida osmeh: Ovo je dobro pred plej-of ABA lige, sviđa mi se što se borimo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    29. jun 2023 | 00:00

    Decko nije ni dobio pravu sansu, sram da bude te trenere i Jovanovica i Ivanovica sto ovakvu energiju koju decko poseduje nisu znali da iskoriste na pravi nacin u svrhi tima.Smatram da u opste on nije promasaj, kad god je dobio sansu iskoristio je na pravi nacin. Ocekivao sam od Ivanovica da ce mu on biti dzoker za finale Abe, siguran sam da ga je razigrao na vreme da bi bio od velike koristi u finalu i smem da kazem da bi je i osvojili sa njim.. Ja to kao laik vidim, a oni veliki strucnjaci sa velikim platama ne vide, nista mi tu nije jasno. Bitno da su mu igrali Lazic i Lazarevic tako su i prosli u finalu koliko znaju... Svi sto valjaju odlaze a njih ko niko nece ostaju nam godinama zato tako i prolazimo u Evroligi svake godine... Za ozbiljno takmičenje kao sto je Evroliga mora da imas 12 igraca pravih u rotaciji, a oni kao igraju odbranu xaxa odbrana bez skoka ukradene lopte bez poena strasna je to odbrana za neznalice jeste pozz

  • ZVEZDA

    28. jun 2023 | 23:50

    Bio je pozitiva ogromna. Žao mi je što nije igrao uopšte, uživo je bio genijalan sa pozdravima na prozivci pred utakmicu. SVE NAJBOLJE DALJE!👋💪👏

  • DDF

    29. jun 2023 | 00:00

    Zalutao za ozbiljnu evropsku kosarku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA