Zvezdi "olakšan" put do Mirotića?! Samo su "braća" ostala kao glavni konkurenti

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 25

Jedan od klubova koji su se dovodili u vezu s Mirotićem se povukao iz trke

Trener Olimpije iz Milana, Etore Mesina, poručio je da se taj klub neće takmičiti ovog leta za potpis Nikole Mirotića, koji je verovatno trenutno najtraženiji igrač u Evropi.

Iskusni košarkaš je napustio Barselonu, pošto nije pristao na smanjenje plate i trenutno je bez kluba.

Iako se pominjalo da italijanski klub, koji je prethodnih godina raspolagao velikim budžetom, je jedan od takmaca za njegov potpis, ipak se odustalo od angažovanja, što je potvrdio i Mesina.

- Znamo da je Nikola Mirotić jedan od 5 najboljih igrača u Evropi trenutno, njegove ugovor (u Barseloni) to pokazuje, ali mi ne možemo da se takmičimo sa klubovima koji se nalaze na listi čekanja za njegov potpis trenutno. Ključno je da vidimo kako će Mirotić i njegovi agenti razrešiti problem sa dvogodišnjim ugovorom s Barselonom. Ja zaista ne mislim da on može biti meta našeg kluba, bez obzira na našu važnost. Mi ne možemo finansijski da se takmičimo s Fenerbahčeom, Realom Efesom i Barselonom - rekao je Mesina gostujući na italijanskoj televiziju u emisiji "Basket On-ER".

Etore Mesina Foto: MN Press

Iz mnogih izvora se može čuti da je Olimpijakos glavni kandidat da ga dovede, međutim, oni čekaju na rasplet sa Sašom Vezenkovim, MVP-jem Evrolige. To je i Mesina potvrdio.

- Ako Saša Vezenkov ode, Olimpijakos će imati para od njegovog ugovora i otkupnog novca iz Sakramenta. Tako da će oni moći da mu daju ponudu koja će apsolutno biti na nivou one koju je imao u Barseloni - dodao je iskusni italijanski stručnjak.

U Olimpijakosu razmišljaju i o Vilu Klajburnu, koji odlazi iz Efesa i navodno će birati između njega i Mirotića, u slučaju da Vezenkov ode.

Podsećamo da je za Mirotića vrlo zainteresovana Crvena zvezda, te kako stižu informacije iz Grčke, zajedno sa Olimpijakosom predvodi timove koji su favoriti za njegov potpis.

(Telegraf.rs)

Video: Hit izjava Mirotića kad je video da je gazio liniju pre ključne trojke!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mirko

    28. jun 2023 | 20:48

    Dodji brate Srbine u Srpski ponos .Usreci Srbe svugde u svetu🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🙏🙏🙏🙏🙏🙏💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻😂😂😂😂👍

  • Srbija

    28. jun 2023 | 22:15

    Veliki čovek i dobrotvor, Zvezda mu je u srcu ali čovek je profesionalac, diviću mu se gde god bio, zato što je ljudina! 🇷🇸💪

  • ABA TITULA

    28. jun 2023 | 22:12

    Grobar je do koske. Nije sporno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA