Italijani pišu: Teodosić može da ostane u Virtusu i iduće sezone?

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Još ništa nije sigurno

Košarkaši Virtusa iz Bolonje su ostali bez titule u Italiji, pošto su u veoma interesantnoj i zanimljivoj seriji poraženi od Olimpije iz Milana sa 4:3. Kao i u Srbiji, tako je i na Apeninima odlučio domaći teren, jer nijedna od sedam utakmica nije rešena na gostujućem terenu.

Nije mnogo uticao na Virtus ovaj poraz, pošto će tim iz Bolonje svakako igrati u Evroligi, ali je sve izvesnije da će Miloš Teodosić napustiti klub posle četiri godine u Italiji.

Tokom leta se dosta pominje i njegov povratak u Srbiju, gde bi konačno mogao da ispuni svoju želju i obuče dres Crvene zvezde, međutim, stigao je i demanti sa Apenina, odnosno, naznake da bi moglo da se desi.

Kako tvrdi "Il Carlino", list iz Bolonje, a prenosi "Sportando", novinar tamošnjeg lista tvrdi da Teodosić još nije rekao konačno "zbogom" Virtusu već da postoji prilika i da ostane još bar godinu dana.

Međutim, sve je još daleko od dogovora i novinar Masimo Seleri kaže da klub iz Bolonje u svakom slučaju ima "poteškoće" sa Milošem Teodosićem.

(Telegraf.rs)

Video: Navijač je prvi udario Teodosića: Pojavili se snimci koji pokazuju kako je došlo do tuče

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 0008034

    26. jun 2023 | 11:56

    Teodosić je onaj tip igrača kome je životna želja da obuče Zvezdin dres, ali kada više ne bude imao gde da igra. Tip igrača koji kaže da je rano da dodje u Zvezdu jer još može da igra ozbiljnu košarku (ili fudbal). Hvala, nisi nam potreban da ti plaćamo sedenje na klupi ili lečenje hroničnih pivreda, eventualno igranje u ligi Srbije.

  • Alex

    26. jun 2023 | 11:47

    I neka ostane, šta će nam sad u 40 godina! Malo zaradio u CSKA i NBA pa nije mogao u zvezdi da odigra sezonu-dve dok je još mogao solidno da odigra.

  • Delija

    26. jun 2023 | 12:11

    Ostani tamo kao i Kolarov nemoj posle u 40- oj da dodjes i onda se uvalis na neku funkciju u Zvezdi i zgrces platu, tamo ti je mesto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA