Konji Nikole Jokića su njegov ponos: Slavi štala "Dream Catcher", prva nagrada Subotice ide u Sombor

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Odlični rezultati za Somborce

Nikola Jokić je uspeo sa svojim Denver Nagetsima da osvoji titulu u NBA ligi, gde je proglašen i MVP-jem finalne serije, čime je pokazao da je trenutno najbolji košarkaš na svetu. Pauzu je odlučio da iskoristi u Somboru, gledao je svoje konje, a sad su ga i oni obradovali.

Jokić je već naširoko poznat po svojoj ljubavi prema konjima, ali i prema štali koja nosi naziv "Dream Catcher" u njegovom rodnom Somboru.

Imali su "debi" na trci Sombora, gde ga je predstavljao njegov pulen Brenno Laumar, dok su sada napravili i dosta veći rezultat.

Naime,, štala Nikole Jokića je uzela učešće i na hipodromu u Subotici. Tamo su konj "Amsterdam JMH" i Vladimir Pribić uspeli da osvoje trku "Mercedes-Benz EQE", ali nije to sve, pošto u Sombor ide i nagrada glavne grke.

U čuvenoj trci "Subotička milja", prva nagrada je otišla upravo štali Dream Catcher, koja je slavila i odnela u Sombor ovaj prestižni trofej.

(Telegraf.rs)

Video: Dramatična završnica trke u Somboru: Jokićevo grlo drugo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA