Gotovo! Kampaco odlazi iz Zvezde: Žena razotkrila Argentinca i objavila oproštajnu poruku

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 38

Argentinac će po svemu sudeći promeniti sredinu...

Košarkaši Partizana osvojili su titulu šampiona ABA lige pošto su u petom meču finala savladali Crvenu zvezdu, a upraov ovaj meč označio je i kraj košarkaške sezone u Srbiji. 

Ono što je sigurno, i Partizan i Crvena zvezda pretrpeće značajne promene u sledećoj sezoni, a jedan od njih biće i odlazak jednog od najzvučnijih pojačanja na ovim prostorima, Fakunda Kampaca.

Naime, supruga košarkaša crveno-belih na društvenim mrežama otkrila je pozdravnu čestitku drugara iz vrtića svoje ćerke. Svi oni, zajedno sa učiteljima oprostili su se od svoje drugarice.

- Draga Sara, Srećno smo što si bila deo našeg odrastanja. Želimo ti mnogo lepih momenata i sreće u tvom detinjstvu. Tvoji prijatelji i učitelji - stoji u čestitki.

Fakundo Kampaco Printscreen: Instagram/consuvallina

Da podsetimo, interesovanje za Kampaca je ogromno. sa jedne strane, na Malom Kalemegdanu žele da Argentinac ostane i naredne sezone. Sa druge, njega želi Real Madrid, u koji bi se vratio posle nastupa u NBA ligi i Crvenohj zvezdi. Takođe, za njega je bio i zainteresovan i Panatinaikos, ali je njih, nezvanično, Kampaco odbio jer nije mogao da nađe špansku školu za svoju ćerku.

(Telegraf.rs)

Video: Dok je pomoćni trener OFK Beograda davao izjavu sa tribina čulo se "Šamrok Stanoje, Šamrok Stanoje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milo

    23. jun 2023 | 17:23

    Ostani još malo.Sledeće sezone možda i dobaciš do koša!:))

  • Milan

    23. jun 2023 | 17:21

    Najvece razocarenje.lik nista doprineo nije.nr moze bacanue pogodi a ne nesto drugo.markus vilijams je za njega bio magistar kosarke

  • 1389

    23. jun 2023 | 17:20

    Pa opravdao je svoj status i osvojio je ligu protiv FMPja, pamtice to ceo život :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA