Avramović emotivan nakon osvajanja ABA lige: "Imao sam osećaj da je u hali 30 hiljada ljudi"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

"Ja možda malo emotivnije shvatam ovo, meni je ovo prvi trofej u životu"

Dugo će navijači Partizana pamtiti 22. jun 2023. godine, dan kada je nakon deset godina prekinut post u ABA ligi. Trijumfom protiv večitog rivala u petom susretu crno-beli su došli do krune.

Aleksa Avramović se vratio u tim za poslednje okršaje u seriji što je svakako bilo značajno za nešto skraćeniju rotaciju koju je Željko Obradović koristio tokom sezone.

Nakon osvojenog pehara bek Partizana je bio zadovoljan učinjenim, posebno jer je ovo njegov prvi pehar u seniorskoj karijeri.

- Svi smo deo tima, deo slagalice. Preponosan sam na ove momke. Hvala im. Ja možda malo emotivnije shvatam ovo, meni je ovo prvi trofej u životu. Stvarno sam mnogo srećan i mnogo je lep osećaj. Hvala i treneru i stručnom štabu. Bilo je tu mnogo uspona i padova, bili smo na granici Fajnal fora, desilo se to šta se desilo, ali barem smo krunisali ovu sjajnu sezonu titulom.

- Zahvalio bih se navijačima, imao sam osećaj da ih je bilo 30 hiljada. Hvala im, na svakoj utakmici, na svakoj sekundi koju su proveli sa nama, stvarno su nam bili vetar u leđa i naš šesti igrač, što kaže ona floskula, ali stvarno je tako. Volim vas sve, slava Bogu - rekao je Aleksa Avramović za Partizanov Jutjub kanal.

(Telegraf.rs)

Video: Bogdan Bogdanović o Partizanovoj tituli

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    23. jun 2023 | 11:48

    Hvala i tebi Aleksa... Želim ti sljedeću sezonu bez povreda i da pokažeš ša znaš...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA