Madar prekinuo izjavu i oduševio jednog mališana: Pred njega je stavio težak izbor nakon osvojene titule

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Zauvek će mu ostati sećanje na ovo veliko finale

Partizan je šampion regionalne lige za tekuću sezonu, pošto je posle deset godina ponovo uspeo da se popne na tron pobedivši Crvenu zvezdu u majstorici u krcatoj "Štark Areni".

Jedan od igrača koji je kroz sezonu dosta doprineo radosti Grobara bio je i Jam Madar. Mladi Izraelac slavio je do duboko u noć sa svojim saigračima, a odmah posle meča priredio je svima i jednu dirljivu scenu.

Naime, prekinuo je davanje na izjave kako bi prišao jednom mališanu koji ga je "vukao" odpozadi kako bi ga zamolio za jednu stvar.

- Da, da, neverovatan osećaj. Srećan sam što sam doneo trofej navijačima i klubu, znam koliko im to znači. Nema boljeg osećaja za nas kao tim, za sve koji su naporno radili ove dve sezone da ostvare. I za navijače koji su prošli sve sa nama u gostima i ovde. Oni su deo svega ovoga. Pobedili smo tri meča u finalu, nigde drugde. Slavićemo noćas i napićemo se - rekao je Madar, a onda se okrenuo.

Mališan je tražio od Madara dres, a pošto je Jam već nekome poklonio svoj najvredniji deo opreme, ponudio mu je izbor. Dao mu je da bira između njegovih patika i dukserice.

I dok su svi navijali da mališan uzme Madarove patike, on je ipak odlučio da sa sobom ponese duks.

Pogledajte kako je to izgledalo u snimku na početku vesti.

(Telegraf.rs)

Video: Anđušić potrčao u zagrljaj majke posle osvojene šampionske titule

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA