Navijači Zvezde žestoko izvređali Avramovića: Nove sramne uvrede na račun beka Partizana

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Delije iz meča u meč vređaju Avramovića, praktično kada god večiti igraju derbi

Navijači Crvene zvezde napravili su paklenu atmosferu na startu četvrtog meča finala ABA lige protiv Partizana, te već na startu iste izvređali  beka crno-belih Aleksu Avramovića!

Naime, Avramović je u jednom trenutku, nakon što je pogodio trojku za 5:2, faulirao Luku Vildozu na centru i "častio" beka Zvezde sa tri slobodna bacanja, a sa tribina se začulo:

- Ti si naša k***a, Aleksa - vređali su navijači Zvezde Avramovića koji je skoro pa uvek na meti Delija kada je u pitanju večiti derbi.

Trenutak kada navijači Zvezde vređaju Avramovića možete pogledati u videu na početku teksta - uz napomenu da je i Matijas Lesor takođe bio predmet vređanja.

(Telegraf.rs)

Video: Elšnik komentarisao težak poraz Zvezde od Intera od 0:4

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čačanin

    20. jun 2023 | 20:01

    Pa šta je onaj ko proda dušu, telo, veru...i pritom provocira? Pa ku..., ili poturica, kako vam se više svidja. Svi mi Čačani znamo koliko je pljuvao po Partizanu, vredjao ih na najgore načine, kleo se u Zvezdu...a otac mu je jedva preživeo što je otišao u JSD. Bukvalno se krije od sramote.

  • Stefan Dragojevic

    20. jun 2023 | 20:03

    Kad su vredjali Nedovica je bio haos a sad kad delije vredjaju sve iz Partizana kao da nije nista.Sami su trazili sta ce da bude u majstorici.

  • Milan

    20. jun 2023 | 20:04

    Koja sramota od košarke....... Navijač čista nula..... To je živa bruka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA