Željko Obradović pred novi meč sa Zvezdom: "Ispred nas je velika prilika..."

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 29

Meč se igra u sutra od 19 časova, crno-beli vode sa 2:1 u seriji

Trener Partizana Željko Obradović tvrdi da je ekipa spremna za četvrti meč finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde.

- Nadamo se da ćemo biti spremniji, hladnokrvniji. Znamo da je ispred nas velika prilika, još jedna utakmica. Moramo da igramo konstantno, moramo da igramo dobru košarku od prvog do poslednjeg minuta - naglasio je Obradović.

Meč se igra u sutra od 19 časova, crno-beli vode sa 2:1 u seriji, a Jam Madar tvrdi da je ekipa na mestu i da je atmosfera dobra.

- Sledi nova utakmica. Pogledali smo video. Napravili smo mnogo grešaka u prethodnom meču, znamo da moramo da ih popravimo i da budemo bolji, pre svega agresivniji. Znamo za šta igramo. Atmosfera u timu je dobra. Bordimo jedan drugoga. Znamo da smo pravili neke greške. Ali znamo da sve to možemo da ispravimo i da budemo spremni za sledeći meč - kazao je Madar.

(Telegraf.rs)

Video: Navijači Zvezde nastavili sa žestokim uvredama na račun Željka Obradovića pred početak meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • veliku priliku

    19. jun 2023 | 21:23

    iskoristio hrvatski klub kk agonija da ne igra srpsku ligu dve godine za redom

  • Stefan

    19. jun 2023 | 22:43

    Samo sudjenje moze pomoci zvezdi. Kampaco je zasticen kao beli medved. Lakat non stop na ledjima protivnika a faula nigde.

  • 5

    19. jun 2023 | 22:20

    KOLIKO FRANJEVACA U DRESU NEDOVIĆA DOLAZI SUTRA ? KUKATE,DRUKATE,BAVITE SE SVIM I SVAČIM I NA KRAJU OPET NULA TITULA 🔒🔒🍆🔒

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA