Dante Eksum odlazi iz Partizana? Australijanac na vrhu liste želja bogatog evroligaša

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

On bi uskoro mogao da promeni klub

Finalna serija ABA lige između Crvene zvezde i Partizana uveliko traje, odigrane su tri utakmice, a crno-beli imaju vođstvo od 2:1. Ovo je ujedno i kraj sezone za obe ekipe, ovo takmičenje, posle koga se očekuju značajne promene u rosterima i kod jednih i kod drugih. Kako se može načuti, Dante Eksum bi mogao među prvima da napusti Partizan.

Naime, kako tvrdi grčki "SDNA" i njihov novinar Tolis Kocijas, Dante Eksum se nalazi na vrhu liste želja Panatinaikosa za sledeću sezonu na poziciji plejmejkera.

Panatinaikos je odlučio da u sledeću sezonu uđe sa verovatno nikad jačim timom, koji će predvoditi Ergin Ataman, a spremni su i da utroše novac. Dugo se spekulisalo o Fakundu Kampacu, međutim, on je odbacio tu mogućnost zbog stvari van košarke, pa je Atinjanima potreban drugi plejmejker.

Oni su odlučili da pokušaju sa Danteom Eksumom, koji je postao primarna meta. Naravno, nije Eksum jedini na listi želja, jer se svakodnevno uz klub iz Atine vezuje nekoliko košarkaša. Takođe, ne bi Australijanac bio jedini košarkaš Partizana koji bi mogao put Grčke, pošto se za isti vezuju i Kevin Panter i Matijas Lesor.

(Telegraf.rs)

Video: Nisam gledao finale Evrolige, zanima me samo ABA trofej": Eksum otkrio cilj Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA