Luka Mitrović posle derbija pohvalio Partizan i opomenuo: "Bićemo spremni da odbrani domaći teren do kraja"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Igra se jako tokom svih 40 minuta u večitom derbiju

Jedan od najiskusnijih igrača Crvene zvezde, Luka Mitrović, naveo je da je bilo dosta pritiska na njegovu ekipu zbog dva poraza u finalnoj seriji sa Partizanom, ali da su prava rešenja dovela do pobede i smanjene razlike.

- Nije bilo nimalo lako kada znate da ste na 0:2 i da nemate više prava na kiks. To se videlo u prvom poluvremenu, ali nismo imali energiju i strpljenja. Igrali smo brzopleto u napadu, pre svega želeći da se dobije utakmica u prvom poluvremenu. To se pokazalo kada smo stali na loptu, tražili smo bolja rešenja i došli do velike pobede koja nam je mnogo trebala.

Luka očekuje nastavak borbe i u četvrtom susretu.

- Ne očekujemo ništa lakši meč. O Partizanu imam samo reči hvale, ekipa koja ima veliki napadački potencijal, to je pokazao više puta ove sezone. Bićemo spremni da odbranimo domaći teren do kraja.

Samo razmišlja o odmoru.

- Ne znam šta bih odgovorio, jedino o čemu razmišljam je kako se što bolje oporaviti za 48 sati, što je više moguće. Gledamo neke snimke kad se skupimo, analiziramo, izvlačimo pouke iz poraza.

Igra se jako tokom svih 40 minuta u večitom derbiju.

- Ne znam koji derbi nije bio pun kontakta, to je jednostavno... Dve kvalitetne ekipe, dva evroligaša, ne treba očekivati nikoga da će sa spuštenim gardom da uđe u meč.

Fakundo Kampaco bi mogao da bude ključ u nastavku.

- Vidi se da mu mnogo znači, da ima želju. Možda iz te velike želje ne ide onako kako ste zamislili. Faku ima ogroman kvalitet i iskustvo, sigurno će njemu kao i ekipi značiti da se skine teret. Generalno na njemu je najveći teret organizacije napada - zaključio je Mitrović.

(Telegraf.rs)

Video: "Pešić može da nastavi svoj rad, tu nema spektakla": Čović govorio o poziciji selektora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA