Anđušić i Trifunović tražili da se ekipa Partizana opet vrati u svlačionicu: Ponovo su poleteli predmeti

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Posle nekih 10-15 minuta, košarkaši Partizana su se vratili, a dočekale su ih ponovo uvrede sa tribina i predmeti su poleteli prema njima

Košarkaši Partizana vratili su se na parket kako bi nastavili zagrevanje posle svega što se desilo kada su prvi put pokušali da se zagrevaju uoči treće utakmice finala ABA lige.

Podsećamo, prvi put kad su igrači Partizana istrčali na zagrevanje, navijači Zvezde su ih zasuli upaljačima i drugim pregledima, došlo je čak i do koškanja i varnica, pa su ubrzo se vratili u svlačionicu.

U međuvremenu su sudije upozorile da ukoliko se navijači ne smire i ne dozvole crno-belim košarkašima da se zagrevaju, hala će biti ispražnjena.

Posle nekih 10-15 minuta, košarkaši Partizana su se vratili, a dočekale su ih ponovo uvrede sa tribina i predmeti su poleteli prema njima.

Tada su Uroš Trifunović i Danilo Anđušić rekli i pozvali ostale igrače da se opet vrate u svlačionicu. Ipak, ostali su na terenu, nakon što je stiglo još jedno upozorenje preko razglasa da će biti ispražnjena hala.

(Telegraf.rs)

Video: Upozorenje navijačima Zvezde posle haosa na zagrevanju: Ako nastave, biće isterani iz hale

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA