Pogledajte kako je Jokić gledao trku svog konja: Njegov izraz lica kao da kaže da je shvatio da neće pobediti

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Čini se po njegovom izrazu lica da je u jednom trenutku shvatio da njegovo grlo neće imati snage da prestigne prvoplasiranog

Emotivno je proživljavao Nikola Jokić trku u kojoj je učestvovao njegov konj "Brenno Laumar" na trci "Pehar grada Sombora".

NBA šampion i MVP velikog finala prisustvovao je konjičkim kasačkim trkama u rodnom gradu, koje su održavane ove nedelje i sa lica mesta je bodrio svoje grlo, koje je važilo za velikog favorita u poslednjoj trci dana.

Na njegovu žalost, konj iz njegove štale nije uspeo da ostvari trijumf, pošto je završio na drugom mestu iza grla Bondo Džet.

Srpski košarkaš je posmatrao trku sa tribina, stojeći, i delovao je mirno, ali se po njegovom izrazu lica videlo u pojedinim trenucima i da suzdržava pokazivanje jačih emocija, pa čak i malog nezadovoljstva.

Čini se da je i sam shvatio u jednom momentu da će teško njegov "Brenno Laumar" uspeti da se popne na prvo mesto, iako je trka bila neizvecna sigurno do poslednjih sto metara.

Srpski košarkaš je, kad su konji izašli na završni pravac, pokazao nekome dva prsta, sugerišući da će njegov konj završiti ipak kao drugi.

Čim se završi trka, Jokić je otišao sa tribine.

Kako je Jokić proživljavao celu trku možete pogledati u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Dramatična završnica trke u Somboru: Jokićevo grlo drugo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA