Ekskluzivno! Nikad viđene fotografije Nikole Jokića iz detinjstva

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nikola je uvek tu za prijatelje

Srpski košarkaš Nikola Jokić ispisao je istoriju osvajanjem titule sa Denver Nagetsima, a svojom igrom, potezima, kao i ponašanjem za primer, oduševio je navijače širom sveta.

Sa druge strane, svoju porodicu, prijatelje, svoje Somborce, i sve nas u Srbiji, učinio je ponosnim.

Upravo je Nikola, uz Novaka postao prvo ime koje strancima izgovaramo, i to, sa nekim posebnim smeškom, jer znamo da je najbolji.

Sa druge strane, tu su i Nikolini najbliži, kao i prijatelji. Svi oni stalno ističu da je srpski košarkaš skroman, običan i svoj, zbog čega ga ljudi još više cene. To je za Telegraf potvrdio i njegov prijatelj Dušan, koji je, iz srca, iskreno, podelio svoje utiske o druženju sa, kako ga svi koji ga znaju zovu, Somborcem i Jokarom.

Na ponos svih prijatelja i drugova sa kojima je trenirao, Telegraf prikazuje i do sada neviđene fotografije iz perioda kada je Nikola trenirao i razvijao ljubav prema konjima.

*Redakcija Telegrafa se zahvaljuje na ustupljenim fotografijama. 

Zabranjeno je preuzimanje foto i video materijala bez izričite dozvole redakcije portala Telegraf u bilo kakvom obliku, uključujući i društvene mreže.

(S. G.)

Video: Najverniji navijač Denvera na omiljenom mestu Nikole Jokića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA