Sprema se slavlje u Somboru: Jokićev otac i brat pomažu u pripremi velike fešte za NBA šampiona

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 15

Naš najbolji košarkaš je zaslužio sjajan prijem u rodnom gradu

NBA šampion, Nikola Jokić stigao je u Sombor nakon što je ranije danas sleteo na Aerodrom "Nikola Tesla" oko 15.00 časova. Srpski as je došao u Beograd došao sa porodicom i prijateljima posle osvojene titule u najjačoj ligi na svetu.

On je bio jako dobro raspoložen po sletanju iz Kolorada u glavni grad Srbije, a vrlo brzo se sa svojom suprugom Natalijom i predivnom ćerkicom Ognjenom zaputio ka rodnom Somboru na severozapadu Bačke.

Tamo se očigledno već uveliko pripremao veliki doček za našeg velikog šampiona i prava fešta. Očigledno je da će se do duboko u noć proslaviti šampionski prsten koji je Nikola osvojio u finalu protiv Majamija.

Sve je to i više nego zasluženo, a nadamo se da će se Nikola krajem leta vratiti sa još jednim velikim priznanjem - onim namenjenim šampionu sveta u košarci.

Zabranjeno je preuzimanje foto i video materijala bez izričite dozvole redakcije portala Telegraf u bilo kakvom obliku, uključujući i društvene mreže.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić sa porodicom u besnoj mašini napustio aerodrom i pošao put rodnog Sombora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    17. jun 2023 | 21:04

    Sta je sa glavnim Gradom Beogradom??? Zar nisu Nikola i Novak zasluzili jedan velicanstven docek,? Srbija nema boljih ambasadora od njih dvojice, hvala im za sve!!!

  • Ich

    17. jun 2023 | 20:05

    Prave srbende samo jakooooooo!!!!

  • Gasa

    17. jun 2023 | 22:59

    Idem na slavlje,ponjet cu jokicu litar sljive

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA