Nikolu Jokića na aerodromu dočekala prava "zverka" vredna pola miliona

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Telegraf ekskluzivno sa aerodroma u Beogradu

Nikola Jokić je konačno stigao u Srbiju posle veoma naporne sezone u NBA ligi u kojoj je uspeo da dovede svoj tim, svoje Denver Nagetse do prvog istorijskog šampionskog prstena. Posle uspeha, slavlja, ali i velike parade, došlo je vreme za dolazak svojoj kući.

Telegraf je ekskluzivno dočekao Nikolu Jokića na aerodromu po dolasku u Srbiju, gde je uslikan sa svojom ćerkicom i suprugom, dok je pažnju privukla i njegova "zver" kojom se odvezao ka rodnom Somboru. Radi se o njegovom automobilu, Brabus G63 AMG od 4.000 kubika i 800 konja ubrzava do stotke za 4,1 sekundu, a težak je oko 3,2 tone i vredan pola miliona evra, u ovom momentu.

On je ovaj automobil kupio još 2020. godine, kada se već etablirao kao jedan od glavnih košarkaša svoje ekipe i kada je dosegao zvezde i NBA svodove.

Ovaj autmobil je posebno dizajniran za Nikolu Jokića, o čemu govore i detalji iz njegove unutrašnjosti.

Što se tiče onoga što se nalazi ispod haube ove "zverke", tamo se nalazi bi-turbo V8 motor limitiran na 240 kilometara na sat.

U vožnji psoeduje i dva moda, a to su "Coming home" (dolazak kući" i "Sport", u kom se automobilu otvara apetit zbog kog i snaga ubrzano raste. Što se tiče izduvnog sistema, Jokićev automobil je napravljen od nerđajućeg čelika, a ima i posebne dodatke.

Koliko je automobil superioran govori i to da ima sistem "Keyless Go", koji možete aktivirati odmah po prilasku vozilu, dok je potrošnja u gradskoj vožnji oko 16,5 litara na sto kilometara, a na autoputu je 11,1 na sto.

Upravo ova zverka je bila na aerodromu i dočekala je Nikolu Jokića i njegovu porodicu.

Podsetimo, Telegraf je već jednom uhvatio Nikolu Jokića kako testira svoju mašinu po Somboru.

Zabranjeno je preuzimanje foto i video materijala bez izričite dozvole redakcije portala Telegraf u bilo kakvom obliku, uključujući i društvene mreže.

(Telegraf.rs)

Video: Nikola Jokić sa ženom i ćerkom stigao u Beograd: Ekskluzivni snimak Telegrafa sa aerodroma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Momo

    17. jun 2023 | 17:40

    NEKA TI ZDRAVLJE BUDE NAJJAČI SAVEZNIK LJUDINO SRPSKA !!!

  • miki

    17. jun 2023 | 17:48

    Svaku mu castkad vidis da neko vozi ovakva kola a znas da je zaradio posteno samo postovanje

  • Milan

    17. jun 2023 | 17:25

    Zasluzeni odmor...Osvetlio nam obraz..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA