"Jeste li pušili tompuse? Ajde da popijemo neko pivo": Nikola Jokić kakvog niste videli, napravio potpuni šou!

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

MVP-ja finala NBA lige se potpuno opustio kada je davao intervju za srpsku TV kuću

Nikola Jokić je osvojio NBA titulu sa Denverom i ušao među besmrtne neverovatnim partijama u plej-ofu, gde je oborio mnoge istorijske rekorde.

Jokić je i posle titule za koju je apsolutno najzaslužniji i zbog koje je dobio priznanje za MVP-ja finala, bio smiren i delovalo je kao da je ovo što je ostvario nešto rutinski, što radi svaki dan.

Opustio se tek nešto kasnije tokom slavlja, ali i pred kamerama Arena Sporta, sa Edinom Avdićem i Nenadom Kostićem Koletom.

Jokić je za nosioca TV prava za NBA iz Srbije dao ekskluzivan šampionski intervju, koji je pun šala, i u kojem je pokazao onaj deo svoje ličnosti zbog kojeg ga i zovu "Džoker".

Već po početku intervjua bilo je jasno da će ovaj razgovor biti poseban i da je Jokić mnogo opušteniji nego što je to bilo pred kamerama američkih TV kuća.

- Mogu ja prvo? Naterali su me da ovo stavim ovde, da znate - počeo je Jokić, koji je u rukama držao trofej MVP-ja finalne serije i nasmejao Edina i Koleta, koji su ga pitali kakav je osećaj sada kada je osvojio konačno i titulu.

- Sad ću da se pravim pametan. Mislim, meni ni ni sad ovo ne znači ništa, možda kada završim karijeru, osvrnuću se na ovaj momenat. Jeste lep momenat, emocije, ali moram da istaknem stvarno da su nas organizacija i tim doveli do ovoga - rekao je Jokić.

Mnogi su nas videli kao favorite, ja sam rekao da u finalu nema favorita, ali kada su svirali kraj to sam prvo pomislio, ali kada sam video saigrače pored sebe kako se raduju, shvatio sam da je bitno za sve nas.

Opisao je Jokić i onaj tajmaut na kojem je besneo na saigrače.

- Jeste, ako pogledate taj momenat, imali smo četiri na tri, četiri na dva kontru, mislim da smo morali da budemo jako mirniji, imali smo opciju da smo mogli samo da položimo, imali smo momenat gde nismo ni mi ni oni mogli ništa da pogodimo. Naše greške su bile izgubljene lopte. Imao sam i ja situaciju kada smo imali 2 na 1, mogao sam da šutnem, dodao sam u aut. Sad kada gledaš lako je biti pametan. Jednostavno je kad malo razmisliš. Ali zato je košarka savršena igra, živa je stvar, grešiš i možeš da popraviš stvar u odbrani - opisao je Jokić, a zatim je on postavio pitanje novinarima.

- Nešto liči na tompuse, jeste li pušili tompuse? - pitao je Jokić, ali mu je odgovoreno da nisu, ali da su "zalili" sa Jokićem.

- Neka, nek' zapamte - u kameru je dodao Jokić i ponovo izazvao smeh.

Nije se na tome zaustavio, nastavio je u istom ritmu kada je dobio pitanje Edina da je njegova priča sada zaista filmska.

- Kole, molim te reaguj, ne mogu - presekao je Jokić i ponovo izazvao smeh, a potom se osvrnuo na to kako je ušao u legendu srpske košarke.

- Stvarno smo imali legende, košarkaška zemlja, pre 30, 20, 10... Ne sećam se ranije, gledao sam snimke. Ne znam, mislim da kad završim karijeru da će biti "vau", ne smeš da se opustiš, jer onda si odmah pao za jednu stepenicu niže. Pitali su me zašto nisi reagovao, ne smem, ne dozvoljava mi da izađem iz fokusa.

Opisao je i kako se osetio kada je video braću i suprugu Nataliju kako burno slave.

- Nekako sam stao, dobro je, gotovo, idemo kući, onda sam video braću, ženu i ćerku na tribinama, da se deru kao da nisu normalni. Digao me brat, snažan tip, ne treba se zezati - dodao je posle opaske, a onda nastavio.

- Kada sam video njihove reakcije shvatio sam da smo uradili nešto veliko kao tim i znači malo više.

A onda je Jokić napravio i hit završnicu intervjua, kada su mu voditelji objašnjavali da će se videti na Kupu u Vegasu tokom predsezone.

- Ajmo bre, da popijemo neko pivo, ajmo. Ćao ljudi - završio je Jokić u svom stilu.

Pogledajte ceo intervju:

(Telegraf.rs)

Video: Jokić sa ćerkicom u naručju pozdravlja navijače sa vatrogasnog kamiona: Slavlje na ulicama Denvera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA