Oglasila se Jokićeva supruga posle proslave i oduševila ceo Denver, iako je pogođena limenkom u glavu

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Natalija Jokić je, nakon što je na proslavi titule Denvera pogođena limenkom u glavu, postavila fotografije sa tog dešavanja i pokazala da je taj incident ni najmanje nije naljutio

Košarkaši Denvera su osvojili prvu i istorijsku titulu šampiona NBA lige, a tim povodom je organizovana prava fešta.

Oko 750.000 ljudi okupilo se na ulicama glavnog grada savezne države Kolorado kako bi pozdravili Jokića, Mareja, Gordona, Brauna...

Ipak, i pored fenomenalne atmosfere, jedan neprijatna scena mogla da baci senku na čitav događaj.

Naime, supruga Nikole Jokića, Natalija, pogođena je limenkom piva u glavu, i to u trenutku dok je u naručju držala dvogodišnju ćerkicu Ognjenu.

Dok su prolazili vozilom, neko iz mase koja je pozdravljala NBA šampione bacio je limenku i Nataliju pogodio u lice. U jednom trenutku se i sam Jokić uplašio za suprugu.

Na svu sreću, ona nije teže povređena i, po svemu sudeći, već je zaboravila na ovaj "incident". U prilog tome govore fotografije sa proslave NBA titule koje je Natalija postavila na svom Instagram profilu.

Video: Jokić sa ćerkicom u naručju pozdravlja navijače sa vatrogasnog kamiona: Slavlje na ulicama Denvera

Nikola Jokić je tokom proslave na leđima nosio ćerkicu Ognjenu, a u jednom trenutku je stavio pored pehara. Nastala je fantastična fotografija koju je jedan korisnik Tvitera prokomentarisao biranim rečima, spomenuvši i Nikolinu suprugu Nataliju.

- Sada nam opet recite da Jokiću uopšte nije stalo. Pravi MVP za ovo je Natalija.

Podsetimo, naš reprezentativac je bio glavna karika Denvera. Pružao je fantastične partije tokom čitave sezone i uspeo da u glavni grad savezne države Kolorado donese trofej NBA lige, jedini u klupskoj istoriji.

(Telegraf.rs)

Video: Jokićeva žena vozi Nikolin džip na auto-putu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    16. jun 2023 | 13:58

    NATALIJA JE KAO.MALA BEBA PROSLA GOLGOTU..KO.ZNA KAKO SU I ZIVELI U SRBIJI ..NORMALNA ...PRAVA ZENA ZA OVAKVOG HEROJA....BRAVO NATALIJA OPROSTILA SI A TO JE NAJVECI CIN U HRISCANSTVU OPROST......

  • Cober

    16. jun 2023 | 14:07

    Hrabra Kordunašica.od malena je stekla imunitet na bok...

  • Veteran

    16. jun 2023 | 13:54

    Trebao da se spakuje i da dodje za Srbiju sa porodicom, kakva crna proslava sa divljacima, tamo je najveći nemoral i blud, nekultura, narod bez kompasa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA