Da li je ovo momenat koji je prelomio večiti derbi? Lazarević promašio polaganje, Partizan to surovo kaznio

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 28

Crveno-beli imaju za čim da žale

Crvena zvezda ni po drugi put u 48 sati nije uspela da savlada Partizan, ovoga puta izgubili i sa većom razlikom 87:78, pa sada imaju zaostatak od 2:0. To znači da će crveno-beli morati da brane čak dve meč lopte na svom terenu, pre nego se ponovo vrate u Arenu.

Mogla je Zvezda u drugoj utakmici da dođe do pobede, imali su poprilično izglednu situaciju, držali su se u prvom poluvremenu, kada su potpuno pali u drugom.

Međutim, čak i tokom tog bledog drugog poluvremena, imali su naznake da bi mogli da se vrate u meč. Jedna od njih se dogodila i krajem treće deonice, kada je Zvezda spustila na pet poena razlike, Vildoza je imao loptu u rukama i odlično je pronašao usamljenog Lazarevića.

Stefan Lazarević je ostao sam kao duh ispod koša, ali, promašio je polaganje. Posle toga, umesto da Zvezda spusti na tri poena zaostatka, Partizan je serijom otišao do 11 poena prednosti.

(Telegraf.rs)

Video: "To nisam čuo, ne mogu uticati na navijače, nije moj posao": Željko Obradović o skandiranju Nedoviću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    15. jun 2023 | 23:34

    Ideja još na početku sezone da trener bude onaj nesrećni Jovanović, da se dovede Raduljica, zadrži Kuzmić, da plej bude Nikola Ivanović, da se među mlađima probere i pruži ovolika šansa netalentovanom Lazareviću, da se angažuju kao btini šrafovi ekipe Bentil i Martin su greške koje Zvezdu koštaju najvažnije titule i boljeg rezultata u Evropi. Onaj ko donosi takve i slične stručne odluke nema blage veze sa životom i trebalo bi da to pod hitno prestane. Zašto Simanić nije imao makar ovoliku šansu kao što je ima Lazarević.? Talentovaniji je i u svakom smislu bolji igrač. Ajde što u Zvezdi očigledno nema struke koja je u stanju da od vrhunsih talenata napravi makar dobrog EL igrača, nego jednostavno on je i ovakav kakav je neupredivo bolji od Lazarevića i Bentlija u paketu. Pa ako je Simanić imao minutažu na kašičicu i posle dobio pedalu, logično je i da ovi koji su slabiji od njega imaju isti tretman.? Oni bre glavni igrači u finalu ABA lige protiv Partizana. Ludilo da nema dalje. Očekujem da ih Ivanović povede sa sobom kad bude odlazio. Što se Čovića tiče, vreme je. Čovek jednosatvno ne radi ništa po pitanju struke u klubu, nije u stanju da angažuje vrhunskog stručnjaka koji bi sa sportskog aspekta u klubu planirao pojačanja, odlaske, dolaske, mlade igrače i njihov pravilan razvoj ... Tako se ne može psotići veći u speh u Evropi niti pobediti protivnik poput ovakvog Partizana. Stručnjacima u Zvezdi nisu valjali Lesor i Panter.

  • Lisica

    15. jun 2023 | 23:11

    Kontra koju kampaco promasuje umesto da se polaganjem završi, mitrović ne zna gde je, pravi faul u napadu ,petrusevu ispada lopta, lazarević zalutao u košarku ,bacanja ne možemo da pogodimo, trener drzi Nedovica na klupi pa uzas...sve u svemu ne znam kako nismo 20 izgubili kako igramo !!!

  • Milan

    15. jun 2023 | 23:11

    Lik nije promašio samo polaganje...dodao je loptu lesoru za kucanje,gazio liniju...sve u ključnim trenucima...plus tri izgubljene lopte Mitrovica...a trener sve to posmatra...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA