Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča FMP - Crvena zvezda u drugoj utakmici finala Superlige Srbije

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Takođe, tekstualni prenos ovog meča možete pratiti putem Telegraf sporta

Košarkaši Crvene zvezde i FMP-a su odigrali prvu utakmicu finala Superlige Srbije pre manje od 48 sati, a već ih očekuje nova. Ovoga puta je domaćin tim iz Železnika, dok ekipa s Malog Kalemegdana ima priliku da odbrani trofej Superlige Srbije.

Duel ove dve ekipe je na programu od 12 sati u Železniku, a direktan TV prenos je omogućen putem Arena sport 1 Premium kanala, dok će na portalu Telegraf sporta moći da se prate dešavanja s meča i tekstualnim putem.

Crvena zvezda je slavila poprilično ubedljivo u prvoj utakmiici sa 94:70, te su pokazali zašto su i proglašeni favoritom u ovom dvomeču. FMP je u Pioniru odigrao dosta loše prvo poluvreme, u drugom je uspeo da pokaže naznake dobre igre, ali nedovoljno da bi se ugrozio aktuelni šampion.

Takođe, Crvena zvezda će i samo dva dana posle druge utakmice igrati i prvi meč ABA lige, ako ne dođe do majstorice u sklopu finala.

Podsetimo, eventualna majstorica je na programu 11. juna između Zvezde i FMP-a.

(Telegraf.rs)

Video: Umalo tuča igrača Vojvodine i Novog Pazara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    11. jun 2023 | 07:37

    Samo da pitam zbog mog komšije sekundarca koji se plaši da FMP-2 ne izgubi meč dali sigurno FMP-1 gubi da bi komša smeo da gleda. Juče pričamo čovek drhti od straha da se ne desi smak sveta ako FMP-2 izgubi.

  • Ja

    11. jun 2023 | 08:32

    Uh, ovo se mora gledati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA