Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Brk
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sharovic

    10. jun 2023 | 16:58

    Danas je Jokic igrao kao krkan a MVP je Brown koji je preuzeo sve dizgine igre. Kako je Adebajo nasadio Jokica i sta je Jokic trebalo da uradi? Trebalo je da radi kruzno kretanje kako je to Divac radio. Niposto laterarno guranje. Sa 5 licnih Jokica su ponizili i prakticki poslali "po koshpice". Cilj je bio da se pokaze da Jokic nije najveci nego samo dostavljac peskira. Sjetimo se kako se lagani Divac oslobadjao stega. Kruznim kretanjem. Ne dize ruku dok se ne usidri negdje na toj polukruznici. Nikakvo sumanuto zapetljavanje ruku i pravolinijsko guranje, samo kruzno kretanje obe ruke ispruzene. Ruke se podizu tek onda kad je busija zauzeta. Ko kaze da se maksuz mora dodati Jokicu?? Ne mora. To je glupost Malona. Je li dokazao Brown i Gordon da bolje igraju kad nema Jokica na terenu? Jeste. Jedino glupavi Malon to ne vidi. Nevjerovatna serija talenata je prosla kroz Denver jer nisu se mogli sastaviti s loptom jer sve lopte isle su Jokicu. Najnoviji primjer: Junior. Ucrvao se, ne moze se s loptom sastaviti. Ne moze kosa pogoditi. A sve sta treba je da se kopira igra Divca i Stojaka na krilu: kruzno kretanje i zaklon Divca a Stojak vec trci u ugao gdje ce mu je uruciti Divac kao na tacni. Denver se muci ko Isusovo magare sa stalno istom matricom: pikenrol Djokica i Mureja. Umjesto da se naprave kombinacije i za Juniora i za Browna i druge. Npr Brown im najbolji prodor na kos 1:1 dok Murej dribla samog sebe do besvjesti. Jokic treba da mu zagradi put jer u guzvi Brownu ne ide.

  • Aleksa Pufta

    10. jun 2023 | 12:41

    Mislim da je ovo najtacnija i najkvalitetnija analiza Jokiceve igre koju je iko dao. On nema fizikaliju O Nila, Barkloja, nema bas sut kao Bird ali taj pregled igre i tu nesebicnost je imao sam Medzik Dzonson.

  • Brk

    10. jun 2023 | 09:43

    Tako je!Nisu košarkaši fudbaleri u košarci se traži inteligencija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA