Vreme čitanja: oko 1 min.

Povezivali ga s Partizanom, a sad ga se Turci "odriču": Da li je vreme za povratak u Grčku?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne baš igre kakve su očekivali od njega

  • 0
tajler dorsi Foto: MN Press

Tajler Dorsi je stigao u Fenerbahče u toku sezone kao veliko pojačanje, ali se nije baš najbolje snašao u ekipi Dimitrisa Itudisa, koja planira i da se reši njegovog ugovora već na leto, prenose mediji iz Grčke, ali i iz Turske.

Dorsi je tokom leta bio poprilično "vrela tema" u evropskoj košarci, pogotovo nakon odluke da se vrati iz NBA lige, gde je nastupao za Dalas. Klubovi su praktično stajali u redu za njegov potpis, pominjali su se i mnogi poput Partizana, Olimpijakosa, ali je on na kraju stigao u Fenerbahče.

On je bio želja trenera ekipe iz Istanbula, Dimitrisa Itudisa, međutim, nisu se kockice poklopile i Dorsi više nije u planovima ovog trenera, ali ono što im pravi problem, jeste ogroman ugovor koji Grk ima sa turskom ekipom.

Kako je još tada objavljeno, Dorsi ima 2.5 miliona po godini, a potpisao je ugovor do kraja iduće sezone. Zbog toga se traži neko zajedničko rešenje, kako bi Dorsi mogao da ode za dosta manje novca. Ono što se još može čuti jeste i da je Panatinaikos prvi u redu za njegov potpis, ali to više nije vest, s obzirom na to da se PAO povezujsa doslovno svakim igračem kome ističe ugovor ili koji je na rubu odlaska iz sadašnjeg tima.

Grk je ove sezone odigrao 13 mečeva u Evroligi, a u proseku je beležio devet poena, 1.5 asistenciju i 1.5 skok po meču.

(Telegraf.rs)

Video: Grk krenuo u svlačionicu, pa se vratio za sto i iznenadio izjavom!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA