"Marej je glava zmije, a ne Jokić! Već vidim da im je to rekao na sastanku"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Stiv Ker smatra da je zaustavljanje Mareja donelo pobedu Majamiju u drugom meču finala NBA

Trener Golden Stejta Stiv Ker pohvalio je svog kolegu Erika Spoelstru da je napravio sjajnu taktiku kojoj je Majami uzeo brejk Denveru u finalu NBA lige!

Ker smatra da je njegov kolega sa klupe Majamija uradio sjajan posao zato što je u startnu postavu stavio Kevina Lava, kao i da je odbrana Džimija Batlera na Džamalu Mareju bila ključna.

- Nisam pričao sa njim, ali već vidim kako je na sastanku rekao igračima da je Marej glava zmije, a ne Jokić - rekao je Ker u podkastu kod Drejmonda Grina:

Batler je ograničio Mareja na 18 poena u drugom meču, što je daleko manje ispod proseka od 27 koliko Džamal ima u ovom plej-ofu.

- Jokić će da dominira šta god da se desi na terenu. Mislim da su shvatilid a je Marej taj kog su morali da zaustave. Tako da počneš sa Kevinom Lavom na njemu, posle staviš Batlera. Poprilično su mučili Mareja i učinili su sve da ga izbace iz igre.

Marej prvu deonicu nije ništa ubacio, u drugoj se i te kako probudio i to se odrazilo na igru Denvera koji je od -11 stigao do +15. Na kraju, Marej je imao i šut za produžetak koji nije pogodio.

(Telegraf.rs)

Video: Pejić: "Moliću Vasa na kolenima da se ne penzioniše"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novak

    6. jun 2023 | 08:43

    Ne razumem ovakvo razmišljanje. Marej jeste veliki igrač ali ipak glava je Jokić. Zar to ne dokazuje ovoliko tripl dabl u igri. Jokić evo dodavanje je sprečeno da ima više asistencija. Zato ovo se desilo sa nepažnjom trenera i košarkaša sad i nikad više. Krajni rezultat je 4:1 za Jokića i njegove saigrače.

  • Ivan

    6. jun 2023 | 09:24

    Da je Jokic igrao od pocetka do kraja 4 cetvrinu Denver bi dobio sigurno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA