Legendarni trener Denvera u 84. godini počeo da gleda utakmice zbog Jokića i poslao mu moćnu poruku

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Fantazi fudbal i bejzbog bili su Mou u prvom planu, dok nije odgledao poslednjih šest utakmica Nagetsa

Denver Nagetsi su na samo tri koraka od osvjanja istorijeske prve titule NBA lige, a pre drugom meča sa Majamijem, oglasio se i legendarni trener tima iz Kolorada. 

Naime, Dag Mo vodio je Negetse od 1980. do 1990. godine i upisao 432 pobede i 357 poraza dao je telefonski intercju u kojem je govorio o sebi, ali i igri svog bivšeg tima. Tako, u telefonskom intervjuu osamdesetčetvorogodišnji Mo je otkrio da je gledao  samo poslednjih šest utakmica. A, s obzirom na godine trenutno se najviše bavi fudbalskim i bejzbol fantazijem. Takođe, istakao je da je pogledao ove sezone samo poslednjih šest utakmica Denevra.

- Ubedljivo igraju. Veoma su talentovani i imaju veliku mentalnu čvrstinu - rekao je Mo i anlaizirao igru Nikole Jokića:

- On je savršen. Čini se da postaje sve bolji i bolji. Osim njegove visine i njegove sposobnosti za šutiranje i svih drugih stvari, on ima neverovatnu svest o terenu i to nadmašuje sve.

Postoji razlog zašto Mo nije dugo bio u Denveru i neće prisustvovati nijednoj finalnoj utakmici u Ball Areni.

- Imam problem sa visinskom bolešću, rekao je Mo i dodao da je poslednji put video Nagetse na utakmici u San Antoniju u sezoni 2021-22.

- Bio bih gore ove godine, ali poslednji put kada sam bio tamo, imao sam veliki problem. Jednostavno sam oslabio. Ne mogu da ustanem. Nije baš najbolje.“

Moe je rekao da je osvojio nekoliko šampionata u fantazi fudbalu i bejzbolu i da su njegovi timovi nedavno dobro prošli. Trenutno ima pet timova aktivnih u fantazijskom bejzbolu.

- Dvojica su na drugom mestu, jedan je u dobroj formi, konkurentan, a onda sam dobio dve ukočenosti - rekao je on.

Moe je u martu otputovao u Las Vegas na fantasi bejzbol draft. Tamo nije imao problema jer je visina bila znatno manja od Denverove.

Moe je rekao da je potrebno mnogo vremena da ostane na vrhu svojih fantazijskih bejzbol timova, ali planira da pogleda sve preostale utakmice u finalu. Veoma poštuje glavnog trenera Majkla Melouna, koji je postigao 367-270 u osam sezona u Denveru.

- Da ti kažem“, rekao je Mo. Malone će imati mnogo više od moje 432 pobede-  zaključio je on.

(Telegraf.rs)

Video: Igrač Bostona video Sombor shuffle na delu: Jokić ga zaludeo, pa dao koš

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA