Zvezda odgovorila direktoru ABA lige: "Neće nam on preko medija određivati kada se igra finale"

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 20

Bura se nastavlja...

Nastavlja se veče saopštenja. Nakon što je ABA liga objavila termine finalne serije, oglasila se Crvena zvezda, potom KLS, zatim i direktor regionalnog takmičenja Milija Vojinović koji je rekao da će gledati da sve bude rešeno na terenu, a sada su se ponovo oglasili crveno-beli.

Oni tvrde da su sami poslali dopis direktoru ABA lige, Miliji Vojinoviću još 27. maja 2023. godine u kojem su tražili datume odigravanja finalne serije.

Saopštenje i dopis pogledajte u nastavku, bez redakcijskih izmena:

- U cilju sprečavanja bilo kakvih spekulacija i slobodnih tumačenja stava KK Crvena zvezda Meridianbet nakon sramne objave ABA lige koja je 03.06.2023.godine objavila termine odigravanja utakmica finala te lige, ali i laži i neistina koje je u subotu uveče izneo Milija Vojinović u obraćanju “Sport klubu”, klub daje na uvid javnosti zvaničan dopis koji je upućen na adresu ABA lige još 27.05.2023.godine.

Takođe, na uvid javnosti ukoliko je potrebno, možemo dati i sve poruke između Milije Vojinovića i direktora KK Crvena zvezda Meridianbet, kao i pojedine detalje iz komunikacije Milije Vojinovića i Zorana Savića – koje će dati još odgovora na pitanje ko iznosi istinu, a ko neistinama dezinformiše javnost.

Verujemo da će nakon čitanja ovog dopisa, sve biti mnogo jasnije – Milija Vojinović neće KK Crvena zvezda Meridianbet određivati preko medija kada će igrati finale…

Kompletan dopis možete pogledati ispod:

KK Crvena zvezda Foto: KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda Foto: KK Crvena zvezda

(Telegraf.rs)

Video: Divac objasnio zašto je igrao za Zvezdu: "Ja jesam veliki navijač Partizana, ali..."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Meri

    3. jun 2023 | 22:18

    Niko iznad ZVEZDE!!! U potpunosti se slazem sa Covicem, nece niki nama diktirati i remetini ritam zbog nekog drugog i to konstanto. Ajde bre odlagali im zbog top8 sve kao da su jedini tim koji je igrao Top8, tako da ZVEZDO NE POPUSTAJ!

  • Ner

    3. jun 2023 | 22:21

    I ovi znaju da Zeljkic nece opet nista uzeti opet na regularan nacin pa sad smisljaju nacin kako drugacije to da odrade

  • Kosarkaska Srbija Beograd.

    3. jun 2023 | 22:20

    KK Partizan nikad nije pisao ovakva obavestenja, ovo je dotaklo dno dna i preko zakona idu ljudi iz Zeleznika. Dali neko sme da stane na put ovom malom jazavcu, znali ste da kaznite KK Partizan enormnom kaznom kao i sve igrace tog kluba, ajde sad da vas vidimo sta cete da preduzmete protiv coveka 2 klub u istu ligu, ovo je bruka i sramota sta radi taj jazevac i plus mu drzava puni budzet za Kampaca i Vildozu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA