"Baš sam se šokirao": Jokić otkrio šta ga je iznenadilo kada je video statistiku Denvera

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Porterov šut za tri poena 2/11 je nešto što je Jokića ostavilo u čudu

Nakon što je sa NBA legendama komentarisao utakmicu u kojoj je ostvario tripl-dabl, istovremeno pričao sa njima i o Srbiji, Nikola Jokić se posle prvog meča finala protiv Majamija napao i ispred predstavnika medija!

Srbin je na samom startu priznao da je jedva čekao da meč počne, kako bi se ponovo osećao normalno.

- Jedva sam čekao da sve počne. Kada je utakmica krenula, osećao sam se normalno. Osećao sam se komforno, nekoliko dana pre utakmice je bilo pomalo ludo zbog euforije i svega, ali kada je duel počeo, sve je bilo kao po običaju - rekao je Jokić koji se osvrnuo na to što nije mnogo šutirao u prvom poluvremenu:

Nikola Jokić Foto: AP/Tanjug

- Ne forsiram nikada šut. Imali smo prednost kod Erona Gordona u reketu, to smo koristili, igrao sam onako kako se utakmica odvijala. Volim da igram sa njim. Dominantan je fizički. Sjajno je prihvatio ulogu. Danas nam je pomogao, davali smo mu loptu, a uz to je naš najbolji odbrambeni igrač. Nije lako kada iz utakmice u utakmicu morate da čuvate najboljeg igrača protivničke ekipe, a on to radi odlično.

Na pitanje da .i gaje nešto iznenadilo kada je u pitanju statistika, Jokić je rekao:

- Iznenadio sam se što je Majkl Porter pogodio samo dve trojke, bio sam ubeđen da je pogodio šest ili sedam. Baš sam se šokirao.

(Telegraf.rs)

-

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA