"Arena je najglasnija, ali nije kao Pionir": Iz Evrolige se javio zaposleni, ostao je oduševljen Srbima

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 13

Još jednom su se Srbi pokazali kao najbolji navijači

Protekla sezona u Evroligi je donela dosta dobrih momenata, a za mnoge navijače širom Evrope, najzanimljiviji trenuci su bili vezani za gostovanja u Evroligi kod Crvene zvezde i Partizana. Ovo je toliko doteklo i jednog zaposlenog iz takmičenja, koji je napravio listu najboljih Arena.

Izvesni Čan Kejder, zaposleni u Evroligi koji radi kao kontent kreator u najjačem evropskom takmičenju je imao dosta prilika da putuje ove sezone. On je posetio čak 14 od 18 dvorana u Evroligi, pa je na kraju odlučio i da podeli svoje utiske o njima.

On je napravio tabelu u kojoj je arenama dodelio dva kriterijuma. Prvi je vezan za ono kakva se atmosfera doživi, dok je drugi vezan za vizuelni izgled.

Što se tiče estetike, na prvom mestu su Žalgiris i Alba Berlin, koje su negde na "sredini" što se tiče atmosfere. Ali, ono što najviše raduje jeste i to da je ovaj zaposleni iz Evrolige istakao da je u Pioniru bila najbolja atmosfera, dok ih u stopu prati Partizan.

On je ostavio i kratki komentar, gde je objasnio zašto je stavio Pionir iznad Arene.

- Beogradska arena jeste najglasnija, ali zgusnuti Pionir ima dosta veći uticaj na igru - kratko je komentarisao Kejder.

(Telegraf.rs)

Video: Grobari skandiranjem pozdravili Bogdana Bogdanovića, pominjali su i Crvenu zvezdu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baxter88

    31. maj 2023 | 16:41

    Auuuuu sad si navukao gnev Ostojinih galaktikosa koji ne vole istinu!

  • Др

    31. maj 2023 | 18:44

    Ау, како низак ударац за најбољу екипу на свету, најбољег тренерс на свету, па заиста нема смисла! Ми смо најбољи, ми смо најпоштенији…кмееее, кмееее….

  • Losmi

    31. maj 2023 | 16:41

    To i ja mislim...ali pionir ne moze da zadovolji sve gledaoce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA