Priznao da je video Jokića u prodavnici i zbog ovoga je "preko noći" postao glavna zvezda u Denveru

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Za samo tri dana mnoge TV stanice su ga zvale da gostuje kod njih

Kada je pre nekoliko dana želeo samo da izazove interakciju na društvenim mrežama, izvesni Ben Mekgi iz Denvera nije ni sanjao da će "preko noći" gostovati na nekoliko TV stanica!

Njegova ideja je bila jasna: podelio je svoj običan susret sa Nikolom Jokičem u gradu, te je tražio i od ostalih da to učine, a priče sus e samo ređale.

Benova je bila i te kako zanimljiva i govorio o tome kako je Jokić kupovao pelene u prodavnici, imao podugačkak spisak stvari koje mora da uzme, da bi na kraju zatražio pomoć prodavca.

Ben je vrlo brzo završio na "malim ekranima", nekoliko televizija je napravilo priloge o tome, dok se u programe nekih drugih uključivao, a komentari su se samo ređali.

Ljudi su takođe delili fotografije sa Jokićem i objašnjavali kako su one nastale, dok se u komentarima pojavio i jedan srpski navijač koji je Amerikancima tačno objasnio kakav je Nikola ustvari.

- Samo dođite u Sombor kada se završi sezona i viđaćete ga svaki dan. On je fin mladić i kada je u Somboru živi kao i svi ostali. Ide u šetnje, u kupovinu, kafane, jaše konje...

U nastavku možete pogledati i jedan od prilpoga u kom Ben i nekolicina navijača pričaju o akciji sa društvenih mreža:

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA