Obradović uoči revanša u Ljubljani: "Daćemo sve od sebe da ne dozvolimo rivalu toliki broj skokova"

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Strateg svestan najvećeg nedostatka u igri

Košarkaši Partizana u utorak gostuju Cedevita Olimpiji u Ljubljani gde će odigrati drugu utakmicu u seriji polufinala ABA lige.

Prvi meč tim Željka Obradovića nije doneo mnogo poteškoća i domaćin je u "Štark Areni" slavio sa 85:70. Najveći problem u igri crno-belih bio je skok, što je sam Obradović istakao pred naredni duel.

- Pričali smo o tome da su igrači Cedevita Olimpije, pre svega Omić, ali i ne samo on dobri u skoku. Nisam to video, da neka ekipa toliko skokova upiše kao oni protiv nas u prvoj utakmici. To se ne dešava ni na prijateljskim utakmicama gde je jedna ekipa iz nižeg ranga - ponovio je Obradović i dodao:

- Daćemo sve od sebe da to ne bude tako u drugoj utakmici. Pokušao sam sinoć da rasporedim minutažu koliko je to moguće jer znamo da nas već sutra, nepunih 48 sati od prvog duela čeka novi meč - zaključio je Željko Obradović.

Ukoliko bude potrebe, treći odlučujući meč na programu je tek šestog juna. U slučaju da Partizan pobedi u "Areni Stožice" u finalu će igrati sa večitim rivalom.

(Telegraf.rs)

Video: Smailagić ne gleda Jokića i NBA: "Ne pratim plej-of, imamo naše takmičenje"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    29. maj 2023 | 22:06

    Idemo do pobede. Zvezdo sitno ti se pise, stizemooooo

  • Nolan Smit

    30. maj 2023 | 01:25

    Sa Realom na 2 dana i rec nije spomenuo na raspodelu minutaze, u tim utakmicama se podrazumeva da su svi spremni da iznesu minute, u Aba se to apostrofira kao da je to nesto protiv kluba, alibi, zasto rumeni?

  • Dr

    30. maj 2023 | 11:32

    Tako je. Zaustavite protivničke skokove na jedini način za koji znate. Pesnicama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA