Otkrivena tajna Nikole Jokića dok čeka NBA prsten: Otkud ideja za venčanu burmu na patikama?

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Porodica je najbitnija srpskom centru

Srpski košarkaš Nikola Jokić u centru je pažnje svetskih sportskih medija. Njegove blistave partije u NBA plej ofu oduševile su navijače pa se tko na zvaničnim kanalima takmičenja, pojavljuju objave koje se tiču dvostrukog MVP-a.

Tako, jedna od njih odnosi se na podsećanje da srpski centar na svakom od mečeva na svojim patikama nosi venčani prsten koji mu donosi sreću.

Pored toga, navedeno je i to da je Nikola Jokić ovu ideju dobio od jednog od svojih starijih saigrača u Srbiji. Na taj način, Nikola oseća da je porodica uvek pored njega.

Pozanto je koliko je porodica bitna Nikoli, pa su tako braća, kao i supruga Natalija sa ćerkicom Ognjenom, često na njegovim mečevima.

Tako, NBA liga u svojoj objavi navodi da bi pored ovog prstena, Nikola mogao da doda još jedan, i to, prsten šampiona NBA lige.

Podsetimo, Nikola i Natalija su se venčali 24. oktobra 2020. godine. Zaljubili su se još pre deset godina, kada Jokićeva karijera nije ni mogla da nagovesti da će ga dovesti na mesto na kojem se sada nalazi. Slobodno vreme često provode u za igrača Denvera rodnom Somboru, što je bio slučaj i minulog leta kada su njih dvoje uočeni zajedno na jednoj konjičkoj trci.

Pogledajte u galeriji fotografije Nikole Jokića sa prstenom na patikama:

(Telegraf.rs)

Video: Jokić je ipak MVP: Nikola dobio nagradu za najboljeg igrača finalne serije zapadne konferencije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA