Ona je najvernija navijačica Denvera: Igrači me zovu "mama", rasplakali su me porukama

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Viki 30 godina navija za Nagetse

Polakazli su navijači Denvera ove sezone da spadaju među najvernije kada je u pitanju NBA liga, a među njima se definitivno izdavaj jedno ime - Viki Rej!

U pitanju je gospođa koja je osvedočeni navijač Nagetsa i koja je ovaj tim počela da prati pre 30 godina, kada se doselila u Kolorado.

Zbog svoje ljubavi prema timu, kao i stalnim dolaskom na tribine, Viki je dobila nezvanični nadimak "mama." koji koriste i mnogi igrači Denvera.

- Moj muž je svojevremeno tražio da idemo na košarkašku utakmicu. Rekla sam mu: "Ne želim da idem ni na kakvu prokletu utakmicu." Ipak, ubedio me je i od tada sam propustila samo nekolikmo mečeva - rekla je Viki i dodala:

- Neki od igrača me zovu "mama", a neki Vik. Izlaze iz tunela, daju mi "pet" kada ulaze na teren, a onda mi na kraju kažu i zbogom kada se vraćaju u svlačionicu.

Njen suprug je preminuo pre nekoliko godina, ali je i dalje "prisutan" na mečevima Nagetsa s obzirom na to da Vik nosi ogrlicu sa njegovom fotografijom. Takođe, otkrila je kakvu je podršku dobila od igrača kada je doživela moždani udar.

- Bilo je strašno. Ali igrači su bili u kontaktu sa mnom i slali su mi poruke. To me je rasplakalo - poručila je najvernija navijačica Denvera.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA