"Jokić je kao umetnik, mislim da bi mu bolje legao Boston u finalu": Rakočević o šansama Nikole za NBA prsten

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Smatra nekadašnji igrač Zvezde da je velika stvar to što se Nikola domogao završnice

Bliži nam se veliko finale NBA lige u kojoj će učešće uzeti i naš Nikola Jokić sa svojim Denver Nagetsima. Pitanje je samo ko će od prvog junskog dana biti protivnik najboljem srpskom košarkašu na putu ka prstenu - Boston ili Majami.

A upravo je zlatni NBA trofej trenutno u Beogradu, u "Dunk Shopu" u Tržnom centru "Galerija", gde je naša ekipa imala prilike i izbliza da ga pogleda. Tamo su se našla i neka poznata imena, a među njima i Igor Rakočević.

I on je imao čast da bude deo NBA lige sa Minesotom, tako da je komentarisao finale koje će Jokić uskoro igrati.

- To je zaista fantastičan uspeh, on je zamene mađioničar, sve radi sa lakoćom, nijedan pokret mu nije u punoj snazi, on je kao umetnik. Lepo je gledati nekoga ko ima čist talenat i inteligenciju da rešava sve elegantno. Svi su atlete i retko ko može da igra ako nije super atleta. A Nikola ima toliko taltnata da ne mora da bude takav atleta, jer može i bez toga da dominira u svakoj utakmici.

Smatra da je to velika stvar za našu zemlju.

- Velika je stvar, mislim da će ljudi iz NBA i drugih tamošnjih ekipa imati više respekta prema našoj košarkaškoj školi. Imamo toliko nadolazećih talenata koji mogu da prođu kao on. Voleo bih da osvoji titulu, bila bi to zaista velika sreća.

A otkrio je i da li bi više voleo da vidi Boston ili Majami u finalu.

- Mislim da bi Denveru bolje legao Boston, jer mislim da Majami ima čini mi se nešto dužu klupu i imaju istog trenera, već godinama, kao i Batlera koji je u sjajnoj formi. Boston pored Tejtuma nikoga nema u konstnatnoj formi.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić je ipak MVP: Nikola dobio nagradu za najboljeg igrača finalne serije zapadne konferencije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA