Čuvena glumica za odrasle pričala o Jokiću, pa otkrila šta je za Denver ključno pred finale

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Lisa En komentarisala finalnu seriju Zapada između Denvera i Lejkersa

Još pre nekoliko godina čuvena glumica za odrasle Lisa En je otkrila da simpatiše Denver, kada je podelila fotografiju srpskog košarkaša Nikole Jokića!

Sada, ova veteranka u svetu filmova za odrasle ne krije da joj je drago što su Nagetsi prošli u veliko finale NBA lige i upravo o njima je razgovarala u svom poslednjem podkastu.

Podsetimo, Lisa već neko vreme radi kao neka vrsta novinarke i analizira sporstke događaje - od NBA lige, NFL-a, MLB-a, pa sve do UFC-a.

- Niko do nas nije verovao da će se serija tako brzo završiti. Malo je čudno i bizarno. Kada su Lejekrsi bili na 0:3, pomislila sam šta rade. A sada Nagetsi imaju devet dana za odmor, što će im i te kako pomoći u finalu. To je najviše slobodnog vremena koje su imali još od Ol stara, možda čak i pre sezone - istakla je Lisa glavnu prednost Denvera pred finale.

Takođe, tokom podkasta je imala nekoliko gostiju s kojima je razgovarala o seriji denvera i Lejkersa, te je u jednom trenutku objašnjavala jednu neverovatnu trojku Nikole Jokića preko Entonjija Dejvisa i reakciju svih na terenu.

(Telegraf.rs)

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA