Partizan dobio pojačanje iz Amerike pred polufinale ABA lige

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 12

Tristan Vukčević ponovo sa ekipom

Neposredno nakon početak četvrtfinalne serije sa SC Derbija i jedinog poraza u toj seriji saznali smo da je Tristan Vukčević otputovao u Ameriku kako bi se predstavio skautima pred NBA Draft.

Imali su crno-beli poteškoća na visokim pozicijama, jer u tom susretu nije igrao ni Smailagić, ali će sada navijači moći malo da odahnu.

Kako je potvrđeno za Telegraf, Vukčević se vratio u Beograd, a već je obavio i prvi trening. I pored toga nastup u narednom duelu je pod znakom pitanja.

Partizan će u nedelju od 19:30 ugostiti Cedevita Olimpiju u prvom meču polufinalne serije. Ko prvi reši dva susreta u svoju korist u finalu će igrati sa Crvenom zvezdom, koja je u utorak po drugi put porazila Budućnost.

(Telegraf.rs)

Video: Bogdanović aplaudirao svom nasledniku: Mladi Drezgić (16) dao prve poene za Partizan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žerac

    24. maj 2023 | 19:00

    Pojačanje, koje nije sakupilo na terenu 10 minuta u svim takmičenjima ove sezone. Zbog Trifunovića, Vulčevića, Drezgića niste trebali bežati od naše lige. Pustite decu neka igraju, neka kupe minute, neka daju koševe. Kada će stasati u velike košarkaše i pokazati svoj talenente ako ne igraju? Sedeći na klupi ili još gore kad ih i nema u protokolu?

  • Urke

    24. maj 2023 | 19:05

    😂😂 Željko polivaj po predgradju 😂😂

  • Jordan

    25. maj 2023 | 00:21

    E sad mi lakše mnogo, i ovako dosta igrao cele sezone

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA