Evo šta sada kladionce u SAD kažu za Jokića i Denver: Ovo su kvote da će prvi put u istoriji osvojiti NBA

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nagetsi su prvi favoriti za osvajanje titule

Srpski košarkaš Nikola Jokić sa svojim Denverom ide ka tituli NBA lige, a blistavepartije tima iz Kolorada, kao i srpskog centra, drastično su uticale na kladionice u SAD. 

Jokić je četvrti meč završio sa 30 poena, 14 skokova i 13 asistencija i blista u plej ofu. Srpski košarkaš oborio je brojne rekorde legendi NBA lige poput Vilta Čeberlena i Bila Rasela. Uz to, Denver je sa 4:0, uz popularnu "metlu", slavio protiv Lejkersa i ušao u prvo NBA finale u istoriji, pa je sada svima jasno ko je glavni favorit za titulu.

Naravno, jasno je i kladionicama. Tako, kladionice daju kvotu od 1.3 za titulu Nagetsa. kvota da će Majami osvojiti titulu je 3.5, dok se Bostonu, koji je imao kvotu od 2 do skoro, sada daje kvota 14.

Da podsetimo, ako, oćekivano, Majami slavi u dueu sa Bostonom, očekuje se prva utakmica sledeće sedmice - u noći između četvrtka i petka (2. jun) od 02.30 časova.

Drugi meč na programu je tri dana kasnije od 02.00 časova, treći 8. juna od 02.30 i četvrti 10. juna u identičnom terminu. Ukoliko bude potrebe za nastavkom serije, ona će se igrati na svaka naredna tri dana od 02.30. Osim eventualne majstorice koja je na programu od 02.00.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić je ipak MVP: Nikola dobio nagradu za najboljeg igrača finalne serije zapadne konferencije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA